Free Exchange Health Monitor 

Wat Is Free Exchange Health Monitor:

Voor elk bedrijf, is e-mail is een cruciaal communicatie-instrument. Sinds deze grote afhankelijkheid van e-mail is het aantal verzonden en ontvangen berichten toegenomen. Mailservers zijn niet alleen voor e-mail, maar ook voor agenda's, bijlagen, contacten, en meer. Mailservers zoals Exchange servers, moeten up en running zijn. Eventuele uitval of vermindering van de prestaties in de Exchange-servers, zal invloed hebben op de e-mail messaging systeem, wat resulteert in een slechte user-experience en zal uiteindelijk van invloed zijn op veel gebruikers. Daarom wordt het noodzakelijk om voortdurend te controleren, monitoren en te beheren van de Exchange-servers.

De Free "Exchange Health Monitor" tool zal voor deze eis de controle nemen. De ManageEngine Exchange Health Monitor tool controleert belangrijke parameters van Exchange 2010-servers, Exchange 2007 servers en Exchange 2003-servers. De tool haalt uitgebreide gegevens over de servers en Exchange-servers gegevens, presenteert ze als visueel elegante grafieken en rapporten. De relevante gegevens, grafieken en rapporten worden weergegeven in een desktop-tool dashboard welke een schat aan informatie levert over de realtime werking van de MS Exchange-servers.

 
Gratis Exchange Health Monitor helpt de beheerders de volgende parameters in te zien:

 

     Monitor Exchange 2010 Server, Exchange 2007 Server
     Exchange 2003 Server Monitoring
     Exchange server - CPU, geheugen, Disk Monitoring
     Mailbox & Mail Queue Monitoring
     Monitor Client Access Server details
     Monitor Transport Details
     IMAP / POP Details

 
Systeemvereisten:

 
Hardware vereisten:

Minstens 3 MB schijfruimte voor de installatie

Minder dan 10 MB schijfruimte na installatie

Minstens 512 MB ​​RAM.

Software vereisten:

Microsoft Windows Operating Systems bv.  Windows Vista, Windows 7 en Windows 2003.

Microsoft. NET Framework 2.0/3.0/3.5

Vergelijk edities

Feature

Demos

Wil je meer weten over dit product? Vul het onderstaande formulier in en een van onze IT-specialisten zal binnen een dag contact met je opnemen.

Bedrijfsnaam
Je gegevens
Hoe kunnen wij contact met je opnemen?
@
+
Heb je specifieke vragen?
Aanmelden voor onze nieuwsbrief?

Offerte

Wil je een offerte voor dit product? Vul dan het onderstaande formulier in en omschrijf de wensen en eventuele vragen zo duidelijk mogelijk. Een van onze IT-specialisten zal hierna zo snel mogelijk contact opnemen om de offerte door te nemen.

Bedrijfsnaam
Je gegevens
Hoe kunnen wij contact met je opnemen?
@
+
Omschrijf je vraag en wensen
Aanmelden voor onze nieuwsbrief?