Free VM Health Monitor 

Wat is VM Health Monitor Tool?

De VM Health Monitor Tool, zoals de naam impliceert, controleert belangrijke parameters van VMWare ESX en VMware ESXi servers. De tool haalt uitgebreide gegevens over de servers en presenteert ze als visueel elegante grafieken en rapporten. De relevante gegevens, grafieken en rapporten worden weergegeven in een desktop-tool dashboard leveren schat aan informatie over de real-time werking van de virtuele servers. Het "VM Health Monitor" tool kan twee VMWare servers tegelijk te monitoren.

Wat zijn de voordelen van het gebruik van Vrije VM Health Monitor Tool?

De VM Health Monitor tool biedt een exclusieve VMWare ESX / VMWare ESXi monitoring, als een desktop-tool dashboard. Het toont de werkelijke benutting van resources van de virtuele servers samen met CPU-en geheugengebruik voor elke gast OS op de VMWare ESX / VMWare ESXi server. Het dashboard snel laat zien hoeveel virtuele machines aanwezig zijn, hoeveel er aan / uit of geschorst aangedreven, hoeveel CPU en het geheugen worden toegewezen aan / verbruikt door elke virtuele machine, enz., op een intuïtieve grafische bar.

Met behulp van de tool kan de beheerder ook drempelwaarden voor CPU-en geheugengebruik, zoals kritisch en waarschuwing drempels. Of helemaal niet, de virtuele servers abnormaal gedragen en de CPU en het geheugen gebruik gevaarlijk kruist de grenswaarden, worden alarmsignalen weergegeven in het dashboard tool. De IT-beheerder kan vervolgens moeiteloos instances te beheren om server crash te voorkomen, of breng de serveres weer normaal functionerende staat.

De gratis VM Health Monitor instrument dient als een slimme desktop-tool die continu bewaakt VMWare ESX en VMware ESXi-servers en hun virtuele machines, waardoor real-time monitoring. De tool helpt de gezondheid van de virtuele server volgen en zorgt ervoor dat uw bedrijfskritische applicaties draaien soepel.

Systeemvereisten:

Minstens 3 MB schijfruimte voor de installatie

Minder dan 10 MB schijfruimte na installatie

Minstens 512 MB ​​RAM.

Software vereisten:

Microsoft Windows-besturingssysteem Windows Vista, Windows 7

Microsoft. NET Framework 2.0/3.0/3.5

Vergelijk edities

Feature

Demos

Wil je meer weten over dit product? Vul het onderstaande formulier in en een van onze IT-specialisten zal binnen een dag contact met je opnemen.

Bedrijfsnaam
Je gegevens
Hoe kunnen wij contact met je opnemen?
@
+
Heb je specifieke vragen?
Aanmelden voor onze nieuwsbrief?

Offerte

Wil je een offerte voor dit product? Vul dan het onderstaande formulier in en omschrijf de wensen en eventuele vragen zo duidelijk mogelijk. Een van onze IT-specialisten zal hierna zo snel mogelijk contact opnemen om de offerte door te nemen.

Bedrijfsnaam
Je gegevens
Hoe kunnen wij contact met je opnemen?
@
+
Omschrijf je vraag en wensen
Aanmelden voor onze nieuwsbrief?