Zoho Office for SharePointkenmerken:


Samenwerken in Real-Time:

Microsoft SharePoint is een geweldige centrale content repository. Maar als het gaat om samenwerking, moeten de gebruikers vaak nog het oude model volgen.

samenwerking: een gebruiker in het moment - check-out, bewerken, opslaan, check-in, spoelen, herhalen. Maar met Zoho Office for SharePoint, profiteren gebruikers van Zoho voor meerdere gebruikers van gelijktijdige editing mogelijkheden. Hierdoor kunnen meerdere gebruikers hetzelfde document tegelijk openen,en met iedereen kunnen bijdragen tot het document in real-time.

Uw gegevens blijven achter de firewall:

Met Zoho Office for SharePoint, kunt u doorgaan met uw gegevens die achter uw firewall kunnen worden gehouden en Zoho Aanvragen voor samenwerkings doeleinden. Data blijft in-huis en je kunt nog steeds gebruik maken van de collaboratieve editing mogelijkheden in Zoho.

Maak Microsoft SharePoint content voor een groter aantal gebruikers en apparaten:

Gebruikers hebben toegang tot Microsoft SharePoint via een browser, wat geweldig is omdat dat betekent dat het kan worden geraadpleegd via een groot aantal apparaten. Maar als het gaat om de documenten die zijn opgeslagen in Microsoft SharePoint te bewerken, is een meer robuuste client machine nodig. Met Zoho Office for SharePoint, kan praktisch elke machine toegang tot Microsoft SharePoint krijgen en de inhoud die is opgeslagen op het te bewerken.

Benut uw bestaande Microsoft SharePoint Investment:

Zoho Office for SharePoint kunnen klanten die geld, tijd en middelen hebben geïnvesteerd op hun Microsoft SharePoint-licenties, infrastructuur, onderhoud, installatie en personeel en investeringen aan te zwengelen. Alle inhoud zal blijven worden opgeslagen en beheerd in Microsoft SharePoint, maar gebruikers zullen meer opties hebben voor het maken, bekijken en bewerken van documenten. Zoho Office voor SharePoint vereist slechts een klein installatie op de server (s) met Microsoft SharePoint. Er is geen noodzaak om de clientcomputers raken.

Een betere manier om documenten te maken en te bewerken en op te slaan in Microsoft SharePoint:

Voor ongeveer de prijs van een latte,cappuchino of espresso biedt Zoho Office for SharePoint  document, spreadsheet en presentaties maken  bewerkenof bekijken van functionaliteit voor een hele maand. Misschien net zo belangrijk, omdat licenties op maandelijkse basis worden gekocht, zult u niet hoeven te betalen voor licenties die ongebruikt raken zoals uw personeelsbestand fluctueert in de tijd.

Vergelijk edities

Feature

Demos

Wil je meer weten over dit product? Vul het onderstaande formulier in en een van onze IT-specialisten zal binnen een dag contact met je opnemen.

Bedrijfsnaam
Je gegevens
Hoe kunnen wij contact met je opnemen?
@
+
Heb je specifieke vragen?
Aanmelden voor onze nieuwsbrief?

Offerte

Wil je een offerte voor dit product? Vul dan het onderstaande formulier in en omschrijf de wensen en eventuele vragen zo duidelijk mogelijk. Een van onze IT-specialisten zal hierna zo snel mogelijk contact opnemen om de offerte door te nemen.

Bedrijfsnaam
Je gegevens
Hoe kunnen wij contact met je opnemen?
@
+
Omschrijf je vraag en wensen
Aanmelden voor onze nieuwsbrief?