Free Ping Tool 

Overzicht:

DePing Tool, met behulp van ICMP Ping, bewaakt de beschikbaarheid van servers, routers, switches en mailservers intern en nog belangrijker websites extern. De tool haalt belangrijke parameter als omloop tijd, Time to Live van het pakket en presenteert ze als visueel elegante lopende grafieken en rapporten. De relevante gegevens, grafieken en rapporten worden weergegeven in een desktop-tool dashboardwelke een schat aan informatie leveren over de real-time werking van de servers en websites.


Monitor uw servers, apparaten en websites met behulp van de Gratis Ping Tool.


Gratis Ping:

Deze gratis Ping Tool van Manage engine biedt een exclusieve controle van de server, switch, router en websites als een desktop-tool dashboard. Het toont de werkelijke omlooptijd servers intern en ook voor de externe websites.

Bij het niet beschikbaar zijn van servers kan er een attentiesignaal worden gegeven in het dashboard. Of helemaal niet, server down gaat of niet beschikbaarheid van de server te wijten aan andere probleem met het netwerk of als de responstijd toeneemt alarmerend op het gewenste niveau. De IT-beheerder kan vervolgens moeiteloos instances te beheren om server crash te voorkomen, of brengt de servers weer normaal functionerende staat.


Gratis TraceRoute:

De traceroute helpt om het volledige trace pad van de server / host intern en extern te vinden. Tool toont ook Rondreis tijd, aantal hops er nodig is om externe bestemming te bereiken. Deze parameters worden gepresenteerd in een nette grafische weergave.


Systeemvereisten:


Minstens 3 MB schijfruimte voor de installatie

Minder dan 10 MB schijfruimte na installatie

Minstens 512 MB ​​RAM
Software vereisten:

Windows-besturingssysteem: Vista, 2003 en 7

Microsoft. NET Framework 2.0/3.0/3.5

Vergelijk edities

Feature

Demos

Wil je meer weten over dit product? Vul het onderstaande formulier in en een van onze IT-specialisten zal binnen een dag contact met je opnemen.

Bedrijfsnaam
Je gegevens
Hoe kunnen wij contact met je opnemen?
@
+
Heb je specifieke vragen?
Aanmelden voor onze nieuwsbrief?

Offerte

Wil je een offerte voor dit product? Vul dan het onderstaande formulier in en omschrijf de wensen en eventuele vragen zo duidelijk mogelijk. Een van onze IT-specialisten zal hierna zo snel mogelijk contact opnemen om de offerte door te nemen.

Bedrijfsnaam
Je gegevens
Hoe kunnen wij contact met je opnemen?
@
+
Omschrijf je vraag en wensen
Aanmelden voor onze nieuwsbrief?