Managed Services Summit Benelux 2024We zijn verheugd om onze deelname aan de Managed Services Summit Benelux aan te kondigen, waar we samen met onze partner ManageEngine (Gold Sponsor) aanwezig zullen zijn. Als toonaangevende IT-distributeur zijn we toegewijd aan het leveren van innovatieve oplossingen en uitzonderlijke diensten die bedrijven in staat stellen te floreren in het digitale tijdperk. Kom vooral langs voor een praatje en wie weet kunnen we iets voor elkaar betekenen.

Onze samenwerking met ManageEngine

ManageEngine is een wereldwijd erkende leverancier van uitgebreide software voor IT-beheer. Ons partnerschap met ManageEngine stelt ons in staat een reeks robuuste oplossingen aan te bieden die zijn ontworpen om IT-activiteiten te stroomlijnen, de beveiliging te verbeteren en de algehele efficiëntie te verhogen. Samen bieden we tools en applicaties die niet alleen krachtig zijn, maar ook eenvoudig te implementeren en te beheren, zodat uw IT-infrastructuur altijd op zijn best is.

Kom naar de Managed Services Summit Benelux

We zijn verheugd om in contact te komen met marktleiders, IT-professionals en zakelijke besluitvormers op de Managed Services Summit Benelux. Dit toonaangevende evenement is een uitstekende gelegenheid om de nieuwste trends te verkennen, inzichten te delen en innovatieve oplossingen te ontdekken die succes in de managed services sector stimuleren.

Wat kun je verwachten?

  • Live demonstraties: Ervaar live demo's van ManageEngine's topproducten en zie hoe ze uw IT-activiteiten kunnen transformeren.
  • Inzichten van experts: Praat met ons team van experts en krijg waardevolle inzichten in de nieuwste trends en best practices in IT-beheer.
  • Netwerkmogelijkheden: Kom in contact met collega's, potentiële partners en marktleiders om uw professionele netwerk uit te breiden.
  • Exclusieve aanbiedingen: Profiteer van speciale aanbiedingen en promoties die alleen beschikbaar zijn voor deelnemers aan de Summit.

Waarom onze stand bezoeken?

Onze stand zal een centrum van activiteit en innovatie zijn, waar het volledige aanbod van ManageEngine oplossingen wordt getoond. Of je nu het IT service management wilt verbeteren, netwerkbeveiliging een boost wilt geven of de algehele IT-efficiëntie wilt verbeteren, ons team is er om je te helpen de perfecte oplossing te vinden.


Maak contact met ons

Mis de kans niet om ons te ontmoeten op de Managed Services Summit Benelux. Laten we bespreken hoe we jouw IT-strategie kunnen ondersteunen. We kijken ernaar uit je daar te ontmoeten! Direct een afspraak maken voor een overleg of gewoon een kop koffie? Gebruik dan het formulier en doe een suggestie voor een tijdstip.

Wanneer: 02-07-2024
Waar: Novotel Amsterdam City
Soort evenement: Event

Novotel Amsterdam City

Europaboulevard 10
1083AD Amsterdam


Aanmelden

*
*
*