Free SQL Health Monitor Tool 

Overzicht

De ManageEngine SQL Health Monitor tool controleert belangrijke parameters van MS SQL-database. De tool haalt uitgebreide gegevens over de MS SQL-database servers en presenteert ze als visueel elegante grafieken en rapporten. De relevante gegevens, grafieken en rapporten worden weergegeven in een desktop-tool dashboard en leveren een schat aan informatie over de real-time werking van de gegevensbank op de "SQL Health Monitor" tool kan twee MS SQL servers tegelijkertijd monitoren.

 
MS SQL Monitoring

SQL Server performance monitoring tool, met alarmering en diagnoses in te stellen, kunt u uw SQL-servers continue beheren. Deze tool geeft uitgebreide prestatiegegevens over MS SQL servers. Met behulp van de tool kan de beheerder ook drempelwaarden voor CPU, geheugen gebruik, Disk gebruik en voor MS SQL prestatiesparameter zoals pagina's te lezen, pagina's te schrijven  buffer cache. Of juist  helemaal niet,of de MS SQL servers zich abnormaal gedragen, elke teller die de drempelwaarde overschrijd geeft alarmsignalen die op het dashboard Tool worden getoond. De DB beheerder kan vervolgens moeiteloos beheren, databank en de host-servers, om weer normaal te functioneren tot stand te brengen

 
Wat zijn de voordelen van het gebruik van Gratis SQL Health Monitor Tool?

     Monitor prestaties en beschikbaarheid van SQL Servers versie - MS SQL 2005 ,
2008 server
     Auto ontdekking van SQL servers in het netwerk
     Agentloze monitoring van SQL-servers
     Alert DB beheerder op basis van drempelwaarde

De Free SQL Health Monitor instrument dient als een slimme desktop-tool die continue bewaakt op de  MS SQL-database en host server, waaronder door real-time monitoring mogelijkheden. De tool zal uw organisatie in staat stellen om database-operaties met vertrouwen te beheren om de  IT-efficiëntie te verhogen. Voor elke MS SQL database is toezicht nodig, deze tool is handig voor DB Administrator (DBA).

 
Systeemvereisten:
 
Minstens 3 MB schijfruimte voor de installatie

Minder dan 10 MB schijfruimte na installatie

Minstens 512 MB ​​RAM.
Software vereisten:

Microsoft Windows-besturingssysteem  Windows Vista, Windows 7

Microsoft. NET Framework 2.0/3.0/3.5

Vergelijk edities

Feature

Demos

Wil je meer weten over dit product? Vul het onderstaande formulier in en een van onze IT-specialisten zal binnen een dag contact met je opnemen.

Bedrijfsnaam
Je gegevens
Hoe kunnen wij contact met je opnemen?
@
+
Heb je specifieke vragen?
Aanmelden voor onze nieuwsbrief?

Offerte

Wil je een offerte voor dit product? Vul dan het onderstaande formulier in en omschrijf de wensen en eventuele vragen zo duidelijk mogelijk. Een van onze IT-specialisten zal hierna zo snel mogelijk contact opnemen om de offerte door te nemen.

Bedrijfsnaam
Je gegevens
Hoe kunnen wij contact met je opnemen?
@
+
Omschrijf je vraag en wensen
Aanmelden voor onze nieuwsbrief?