DataSecurity Plus ProfessionalReal-time Windows file server auditing and analysis software

DataSecurity Plus Professional is een tool waarmee realtime bewaking, rapportage en alarmering van alle rechten en andere wijzigingen aan bestanden en mappen op uw Windows-bestandsserver mogelijk is. Bovendien biedt het een gedetailleerde analyse van bestandsopslag en toegangspogingen. Het helpt de gegevensbeveiliging en het gegevensbeheer in uw Windows-bestandsserveromgeving te verbeteren, zodat u op een uitgebreide maar toch eenvoudige en kosteneffectieve manier aan de nalevingsvereisten kunt voldoen.

Onderzoek de share- en veiligheidspermissies van bestanden en mappen en voorkom toegangsexploitatie. ( Inherited permissions / rights ! ) .

Het Access Audit-rapport biedt gedetailleerde informatie over de typische Four W's-die toegang hadden tot wat, wanneer en van waar. Dit zal u helpen bij het bijhouden van alle Permissies en wijzigingen. Het Access Analysis-rapport biedt een overzichtsoverzicht van Permissies en wijzigingen, die u kunnen helpen bij het detecteren van trends.

Het File Analysis-rapport helpt bij het isoleren van bestanden die oud, ongebruikt, ongewijzigd, groot, verborgen of niet-zakelijk zijn en het opschonen van gegevens eenvoudiger maken. Het schijfanalyserapport biedt visueel inzicht in het gebruik en de trends van schijfruimte, waardoor de schijfruimte wordt geoptimaliseerd; het onthult ook de eigenschappen van bestanden en mappen.

Delegeer rollen naar verschillende soorten gebruikers. Beperk privileges voor gebruikers en laat hen zelfstandig audits van bestandsservers uitvoeren.

 

 

 

Vergelijk edities

Feature

Downloads

Vul het onderstaande formulier in en u ontvangt direct een download link in uw mailbox.

Bedrijfsnaam
Uw gegevens
Hoe kunnen wij contact met u opnemen?
@
+
Editie en besturingssysteem
Heeft u specifieke vragen?
Aanmelden voor onze nieuwsbrief?

Demos

Wilt u meer weten over dit product? Vul het onderstaande formulier in en een accountmanager zal binnen een dag contact met u opnemen.

Bedrijfsnaam
Uw gegevens
Hoe kunnen wij contact met u opnemen?
@
+
Heeft u specifieke vragen?
Aanmelden voor onze nieuwsbrief?
  • Selecteer een editie

  • Selecteer het soort licentie

  • Selecteer één of meerdere licenties

  • Overzicht, selectie toevoegen aan winkelwagen

DataSecurity Plus Professional Data Risk Assessment
DataSecurity Plus Professional File Server Auditing
DataSecurity Plus Professional Data Leak Prevention
DataSecurity Plus Professional FileAnalysis
DataSecurity Plus Add-ons
* De getoonde prijzen zijn ex. BTW