DataSecurity Plus ProfessionalData Security Plus

Met DataSecurity Plus Professional onderzoek je snel de complexe share- en veiligheidspermissies van bestanden en mappen en voorkom datalekken. Met deze tool wordt snel duidelijk welke inhereted permissions en rights ontstaan zijn op mappen en bestanden.

Realtime bewaking, rapportage en alerts van alle rechten en andere wijzigingen aan bestanden en mappen op de Windows file server zorgen voor een betere bescherming. Bovendien biedt deze oplossing een gedetailleerde analyse van bestandsopslag en toegangspogingen. Data Security Plus helpt de gegevensbeveiliging en het gegevensbeheer in uw Windows file servers te verbeteren, zodat je op een uitgebreide maar toch eenvoudige en kosteneffectieve manier aan de compliance kunt voldoen.

Bescherm gevoelige bedrijfsgegevens met Data Security Plus

Waarom Data Security Plus?

+ Goed inzicht in inhereted rights en bescherming van gevoelige data
+ Realtime Windows file server alerts, auditing en analyse
+ Eenvoudig gevoelige gegevens detecteren en beschermen
+ Bescherm gevoelige data tegen datalekken via devices als usb, printers en meer
+ File analyse: analyseer gebruik van databronnen, bestanden en meer
Direct advies of een Data Security Plus Demo?

Acces audit en file analysis rapporten

Het Access Audit-rapport biedt gedetailleerde informatie over de typische 4-w's die toegang hadden tot wat, wanneer en van waar. Dit zal je helpen bij het bijhouden van alle permissies en wijzigingen. Het access analysis rapport biedt een goed overzicht van permissies en wijzigingen die je kunnen helpen bij het detecteren van trends.

Het file analysis rapport helpt bij het isoleren van bestanden die oud, ongebruikt, ongewijzigd, groot, verborgen of niet-zakelijk zijn en het opschonen van gegevens eenvoudiger maken. Het rapport voor diskanalyse biedt visueel inzicht in het gebruik en de trends van schijfruimte, waardoor de schijfruimte wordt geoptimaliseerd; het onthult ook de eigenschappen van bestanden en mappen.

Delegeer rollen naar verschillende soorten gebruikers. Beperk privileges voor gebruikers en laat hen zelfstandig audits van bestandsservers uitvoeren.
Bestandsserver auditing
 • Audit, monitor en rapporteer over bestandstoegang en aanpassingen.
 • Ontvang alerts bij verdacht gedrag.
 • Realtime monitoring en analyse van aanpasingen in de serveromgeving.
Voorkom datalekken
 • Detecteer, verstoor en reageer op lekken van gevoelige data
 • Realtime monitoring van datalekken via USB, printers en meer.
Data risk assesment 
 • Voor content inspecties uit.
 • Ontdek gevoelige data via contextuele analyse.
 • Classificeer gevoelige data op basis van risico.

Alle functies die u nodig heeft om gevoelige data te beschermen

USB datalek bescherming
Beveilig en controleer toegang tot USB's via block lists. Detecteer en reageer pogingen tot datadiefstal met instant responses.
Email beveiliging
Inspecteer email attachments op beschermde gevoelige content. Waarschuw werknemers tegen overtredingen van policies en voorkom datalekken van jouw data.
Ransomware response
Detecteer en stop de verspreiding van ransomware proactief door het isoleren van geinfecteerde devices in het netwerk met geautomatiseerde bedreigingsreacties.
Insider threat detectie
Monitor alle bestandsactiviteiten, gebruik van verwijderbare devices, data overdracht, applicatie-gebruik en meer met 24/7 om op verdacht gedrag te reageren.
File copy beveiliging
Blokkeer de mogelijkheid om bestanden te kopiëren over het gehele netwerk of in gedeelde mappen om kritieke data van jouw organisatie te beschermen.
File integriteitsmonitoring
Ontdek ongebruikelijke bestandsactiviteiten en ongerechtvaardigde bestandsoverdrachten met realtime monitoring. Activeer waarschuwingen en scripts als reactie hierop.
Auto response
Detecteer en automatiseer onmiddellijke reacties op ransomware-aanvallen, pogingen tot gegevensverwijdering, anomalieën bij bestandsoverdracht, en meer.
App bescherming
Verminder het risico van schadelijke applicaties en zorg ervoor dat alleen vertrouwde en doorgelichte toepassingen worden uitgevoerd door toepassingscontrole af te dwingen.
Web-filter
Detecteer en blokkeer productiviteitsverlagende cloudapplicaties zoals sociale netwerken, e-commerce en andere websites met gevoelige inhoud.

Interesse in Data Security Plus of een gratis health check?

Onze experts helpen je graag verder! Of het nu gaat om de implementatie van ManageEngine's Data Security Plus of specifieke instellingen.
Contact opnemen

Vergelijk edities

Feature

Demos

Wil je meer weten over dit product? Vul het onderstaande formulier in en een van onze IT-specialisten zal binnen een dag contact met je opnemen.

Bedrijfsnaam
Je gegevens
Hoe kunnen wij contact met je opnemen?
@
+
Heb je specifieke vragen?
Aanmelden voor onze nieuwsbrief?
 • Selecteer een editie

 • Selecteer het soort licentie

 • Selecteer één of meerdere licenties

 • Overzicht, selectie toevoegen aan offerte

DataSecurity Plus Professional Data Risk Assessment
DataSecurity Plus Professional File Server Auditing
DataSecurity Plus Professional Data Leak Prevention
DataSecurity Plus Professional FileAnalysis
DataSecurity Plus Add-ons
DataSecurity Plus Professional Netapp Server
* De getoonde prijzen zijn ex. BTW