Licenties

Wij bieden de volgende licenties voor ManageEngine. Interesse in de licenties en voorwaarden van Kaspersky, Knowbe4, Forcepoint, Thales of Fortinet? Neem dan even contact op met één van onze specialisten.

Annual Subscription Fee (ASF) 

Dit is een jaarlijks abonnement, inclusief maintenance & support voor een zorgeloze IT-ervaring voor jouw organisatie. Deze ASF kun je afsluiten voor één, drie of vijf jaar.

Bij de meerjarige abonnementen geven we korting: bij het driejarig abonnement betaal je voor tweeënhalf jaar, bij het vijfjarige abonnement zelfs maar voor vier jaar.

De offerte laat automatisch zien wat dit aan besparing oplevert.

Indien je het abonnement niet verlengt, stopt de werking op de vervaldatum. Wij nemen ruim van tevoren contact met je op om eventuele verlenging te bespreken. 

Perpetual Model/Single Installation Fee (SIF) License 

Deze licentie is eenmalig en permanent en zorgt voor een blijvend werkende applicatie voor je organisatie. Hiernaast wil je natuurlijk ook graag aanvullend support (5x9uur), nieuwe versies en updates voor deze applicatie. Hiervoor sluit je de Annual Maintenance & Support (AMS, ± 20% van licentie) erbij af. Deze is voor het eerste jaar verplicht en wordt tijdens de opbouw van de offerte ook automatisch toegevoegd. 

Deze AMS kun je afsluiten voor één, drie of vijf jaar. Ook hier geven we korting. Bij het driejarig abonnement betaal je maar voor tweeënhalf jaar, bij het vijfjarige abonnement zelfs maar voor vier jaar.

Als je het AMS niet verlengt blijft de applicatie werken, maar je hebt dan geen recht meer op support, updates en nieuwe versies. Het AMS wordt niet automatisch verlengd. Wij nemen ruim voor de vervaldatum contact met je op om te bespreken wat je wensen zijn. 

Algemene informatie

Levertijd van licenties

Binnen 48 uur (exclusief weekend en feestdagen).

Support

Na de geaccordeerde oplevering van de AMS of ASF kan je meteen kosteloos gebruik maken van onze Nederlandstalige helpdesk tijdens kantooruren, voor eerstelijnssupport. Bekijk onze services met SLA overeenkomsten.

Consultancy

Onze consultants helpen je graag! Dit gebeurt op basis van offerte. We zullen dus op basis van jouw vraag een inschatting maken van het aantal uren en hier een offerte voor opstellen.

De geoffreerde dagen voor on-site consultancy worden afgerond per halve dag en online consultancy per uur.  De facturatie van de uren/dagen vindt na afloop van de werkzaamheden of minstens eenmaal per maand plaats.

*Eventuele remote support gedurende de oplevering valt ook onder de consultancy.  

Order plaatsen

Wil je een order plaatsen of liever eerst de mogelijkheden voor jouw organisatie doorspreken met een van onze experts? Neem dan gerust contact met ons op! 
Contact
Al onze leveringen en diensten geschieden volgens onze Algemene leverings- en betalingsvoorwaarden, gedeponeerd bij de KvK te Amsterdam, KvK nr. 34109894.
 
Bij leveringen onder €450,- rekenen we € 12 order-/administratiekosten.

Betalingen dienen strikt binnen 30 dagen te zijn bijgeschreven op onze bankrekening. Als je klachten hebt over het product, meld dit dan binnen drie dagen per e-mail.