Kaspersky Threat Management and Defense

Kaspersky | Proven. Transparent. Independent. 

Al meer dan 20 Jaar is Kaspersky de erkende expert in de strijd tegen malware en cybercriminaliteit. Sinds 2018 werden de producten van kaspersky in 88 onafhankelijke tests. Van die 88 keer zijn deze maar liefst 73 keer op eerste plaats beoordeeld.

Kaspersky

Kaspersky is de expert in cyberbeveiliging voor organisaties. Sinds 1997 is Kasperky al actief en sindsdien is er een diepgaande kennis van bedreigingen opgedaan die zij omzetten tot de meest effectieve beveiligingsoplossingen en diensten om organiaties, cruciale infrastructuur, overheden en consumenten over de hele wereld te beschermen. Dit is een continu proces waardoor het aanbod en de beveiling van Kasperky producten altijd up to date is. 

Het aanbod van beveiligingssoftware is zeer breed en omvat naast de toonaangevende en alom bekende endpointbescherming ook een aantal gespecialiseerde beveiligingsoplossingen en diensten om geavanceerde en evoluerende digitale dreigingen te voorkomen en te bestrijden. Dankzij hun datacenter in Zwitserland en de ontwikkelde beveiligingstechnologie is Kaspersky in staat meer dan 400 miljoen gebruikers en 270.000 zakelijke klanten te beschermen. 

Waarom Kaspersky?

+ Eén centraal management console 
+ Single Agent  Architecture, eenvoudige installatie 
+ Het voordeel van één beleid 
+ Centraal beheer van beheerdersrechten - betere controle- en beheerfuncties  
+ Uniforme structuur en vertrouwd uiterlijk - voor snellere en eenvoudigere rapportage 
+ Centraal licentiebeheer - efficiënter, betere controle   
+ Geïntegreerd aanschafmodel - alle benodigde functionaliteit met één aankoop 

Meer over Kasperky

Kaspersky is van oudsher een Anti-Virus producent opgericht door Eugene Kaspersky en is een technisch gedreven organisatie die zeer veel lokale ondersteuning aan eindgebruikers biedt.  

Kaspersky Endpoint bescherming biedt oplossingen voor smartphones, workstations, laptops, file servers, mail servers, internet gateway en storages. Daarnaast biedt Kaspersky oplossingen voor gevirtualiseerde systemen, Sharepoint en Windows Server Enterprise Edition. 

Met Kaspersky Endpoint Detection & Response wordt uw eindpoint bescherming compleet. 

Aanvullend heeft Kaspersky top Threat Management oplossingen voor middelgrote tot grote organisaties, financiële instellingen en industrieën. 

Kaspersky scoort zeer goed in onafhankelijke testen. 
 Meer weten over onze Kaspersky producten?
Kaspersky Cyber Security
CBABenelux support en advies

Neem hier contact op met de experts van CBABenelux! 

We helpen u graag verder!
Contact opnemen