Forcepoint

Human-Centric Cybersecurity

Meer informatie

Forcepoint Human-Centric Cybersecurity

Forcepoint levert security oplossingen voor web, email, data en mobile security.  

Forcepoint staat voor human-centric security en proactieve analyses op het cybergedrag van digitale identiteiten, met als doel digitale data en mensen waar dan ook te beschermen. 
 
Bij Forcepoint spreken ze overigens niet over een gebruiker, ze zetten de digitale identiteit centraal. Dat kan een geanonimiseerde mens zijn, maar net zo goed een IoT-sensor en alles wat elektronisch verbonden is. 

Waarom Forcepoint?

+ Er is geen andere beveiligings- leverancier die proactief meer bedreigingen kan stoppen dan Forcepoint 
+ Forcepoint verbetert de productiviteit van een organisatie 
+ Verlaagt de kosten van infrastructuur en operationele zaken 
+ Verlaagt de security risico’s 
+ Biedt gestroomlijnde compliance 

Forcepoint | Human-Centric Cybersecurity

Forcepoint zorgt voor het verzamelen van informatie waardoor analyse van gedragingen mogelijk wordt. Dat leidt tot dynamische risicoprofielen van digitale identiteiten, die vervolgens worden ingezet. De crux daarbij is dat de kennis en tooling het mogelijk maken van reactieve bestrijding over te stappen naar een beleid gebaseerd op proactieve maatregelen. 

 Web: De meest effectieve anti-malware beveiliging tegen moderne bedreigingen en datadiefstal.

Email: De wasstraat van Forcepoint levert meest geavanceerde email beveiliging tegen blended & targeted attacks zoals Spear Phishing. 

Data: Volledige Data Loss Prevention om risico’s met betrekking tot dataverlies te minimaliseren.

Mobile: Beveiliging van mobiele data voor diefstal, verlies, kwaadaardige apps en malware.

Samengevat : 1 uniforme console, architectuur, security intelligentie, beleid en rapportage dashboard voor web, data, email en mobiele beveiliging om TCO te verlagen.
 
De uniforme en schaalbare oplossing is beschikbaar als high performance proxy-appliance, als software, hybride oplossing of in de cloud. 
Forcepoint (voorheen Websense) is de grootste private aanbieder van securityoplossingen. Wereldwijd werken ruim 2.500 mensen voor het bedrijf. 
Forcepoint bedient meer dan 20.000 organisaties, van groot-, midden- en kleinbedrijf tot en met ’s werelds zwaarst beveiligde defensie-, inlichtingen- en opsporingsorganisaties.  
Meer informatie over Forcepoint of een Demo?