Thales

Secure Cloud Access is het nieuwe Remote werken 

Meer informatie
Thales Safenet Trusted Access

Over Thales

Thales Nederland is actief in de sectoren Defence, Security en Transportation Systems. Thales is met bijna 2200 medewerkers de topaanbieder van high-tech banen. Bij Thales draait het om het leveren van oplossingen op het gebied van Safety en Security. Thales Nederland is onderdeel van de Thales Group met 80.000 medewerkers in ruim 68 landen, waarvan 22.000 werkzaam in R&D. Thales is daarmee één van Europa’s grootste elektronicabedrijven en heeft wereldwijd een uitermate sterke positie.  

Over Thales producten

Thales Safenet

SafeNet, onderdeel van het grotere Thales, biedt als bedrijf een 2FA authenticatie oplossing. Hiermee wordt 2 factor authenticatie bedoeld, een authenticatie bestaand uit twee stappen.  

Safenet biedt  Flexible vormen van authenticatie middelen, zoals Hardware tokens, Software tokens, SMS tokens, Certificaat gebaseerde authenticatie, Windows geïntegreerde authenticatie en GrIDsure (op basis van een patroon). 

Thales Safenet Trusted Acces

Safenet Trusted Access (STA) combineert het gemak van single sign-on (SSO) met geavanceerde toegangsbeveiliging. Het unieke aan STA is dat het de identiteit van gebruikers valideert en inzet voor het toegangsbeleid. Dit betekent dat medewerkers nooit belangrijke wachtwoorden hoeven te weten. Hierdoor kunnen organisaties veilige, gemakkelijke toegang garanderen vanuit één eenvoudig te navigeren console. 

STA is verkrijgbaar als OnPremise oplossing en als Cloud oplossing. 

Waarom Thales Safenet?

+ Gefedereerde Slimme Single Sign On ervaring 
+ Vooraf gerealiseerde templates om koppelingen met applicaties te bouwen 
+ Centrale plek waar je toegangsbeleid kunt inregelen. 
+ Draait niet in je eigen datacenter, daardoor altijd beschikbaar
+ Flexible vormen van authenticatie middelen
+ Sinds MFA van Microsoft niet meer losverkocht wordt, is dit onderdeel van Azure AD Premium P1 geworden. Hierdoor kun je STA echt gaan overwegen voor je organisatie