Onze klanten

CBABenelux is al bijna 20 jaar actief in IT. Door de jaren heen zijn we ons steeds verder gaan specialiseren en zodoende in contact gekomen met diverse organisaties. Sommige van hen zijn al sinds het begin klant en daar zijn we natuurlijk ontzettend trots op. We komen in contact met de meest interessante partijen en mogen die vaak ook helpen bij de inrichting van (eengedeelte van) hun IT-infrastructuur. 

In totaal hebben we bijna 2000 klanten, actief in uiteenlopende branches van internationale en Nederlandse overheden, logistiek, gezondheidzorg, supermarkten, internationale bedrijven, IT service providers, stichtingen, fabrikanten tot de nautische sector en educatie.  Een prachtige mix van grotere en MKB+ of kleinere gevoelige organisaties die draaien met onze software en gebruikmaken van onze adviezen. Elke keer als we hen bezoeken, zijn we weer verbaasd wat er aan kennis en kunde bij onze klanten aanwezig is en hoe het opgebouwd is en hoe men innoveert. 
Bekijk hieronder een kleine greep uit ons klantenbestand. Zoekt u een referentie? We hebben deze.

Benieuwd wat onze gedreven specialisten voor jouw organisatie kunnen betekenen?

Wij zijn ervan overtuigd dat we jouw organisatie ook kunnen helpen bij het verbeteren van jouw ICT-infrastructuur.Of het nu gaat om IT-security, Active Directory management, helpdesk (best practice) procedures, werkplekbeheer of iets anders: de specialisten van CBABenelux staan voor je klaar! Benieuwd of we iets voor jouw organisatie kunnen betekenen? Neem dan eens vrijblijvend contact op.
Contact