Evenementen


Aanstaande evenementen

Wanneer: 20-06-2023
Waar: ZohoCorp Utrecht
Soort evenement: Event

Neem deel aan deze conferentie om te begrijpen hoe IT-leiders en IT-servicemanagementteams een balans kunnen vinden tussen het bouwen van een sterke ITSM-basis en het focussen op digitale initiatieven.


Afgelopen evenementen

Wanneer: 08-06-2023
Waar: Hotel NH Utrecht - Jaarbeursplein 24 Utrecht - 3521 AR
Soort evenement: Event

De manier waarop we leven, werken en samenwerken is de afgelopen 24 maanden fundamenteel veranderd door de digitale transformatie. Hoewel de effecten ervan invloed blijven hebben op alles wat we doen, is hybride werk een belangrijk resultaat van de wereldwijde veranderingen in IT. Bekijk hier meer!

Wanneer: 02-11-2022 / 03-11-2022
Waar: Jaarbeurs Utrecht - Standnummer: 1.B065
Soort evenement: Event

ManageEngine en CBABenelux zijn aanwezig op TBX - Tech Means Business in de jaarbeurs Utrecht. Kom jij ook? Laten we dan afspreken!
Ook geeft  ManageEngine 2 interessante speaker sessies

Wanneer: 07-06-2022 / 09-06-2022
Waar: Utrecht / Rotterdam
Soort evenement: Event

Cybercriminelen worden steeds creatiever en bedenken steeds nieuwe aanvallen en de pandemie heeft dit verder in de hand gewerkt. De Benelux is geen uitzondering. Uit een recente studie blijkt in België het aantal cybercriminelen verdrievoudigd. Vorige week liet de Autoriteit Persoonsgegevens weten dat in Nederland het aantal datalekken door cyberaanvallen is verdubbeld.

Schrijf je nu kosteloos in bij ManageEngine en we zien je daar graag!

Wanneer: nvt
Waar: Online
Soort evenement: Event
Wanneer: nvt
Waar: online
Soort evenement: Event