Cisco Live 2024Cisco Live is het platform voor educatie, inspiratie aan technologische innovators. Wij zijn samen met onze partner ManageEngine aanwezig en we kijken ernaar uit om je daar te ontmoeten.

Je kunt ons en ManageEngine vinden op: Stand F02

Waarom je onze stand moet bezoeken:

  • Exclusieve inzichten: Ontdek de innovatieve oplossingen van ManageEngine en ervaar hoe ze jouw organisatie kunnen transformeren.
  • Live Demonstraties: Ervaar zelf de kracht van onze geïntegreerde oplossingen. Onze experts geven live demonstraties die laten zien hoe de producten naadloos laat samenwerken.
  • Wissel van gedachten met productspecialisten  

Mis het niet!

Cisco Live is meer dan een evenement; het is een kans om te inspireren en geïnspireerd te worden. Onze partner ManageEngine geeft ook een presentatie van 10 minuten in de Speakers Corner. Een geweldige kans om kennis te maken met het bedrijf en de producten.

Afspreken?

Of je nu specifieke zakelijke uitdagingen wilt oplossen of gewoon voorop wilt blijven lopen in de technologiecurve, wij zijn hier om je te helpen. Wil je graag een kop koffie drinken of langere afspraak inplannen? Laat dan je gegevens achter in het formulier op deze pagina en we maken een afspraak.


Wanneer: 05-02-2024 - 09-02-2024
Waar: Amsterdam RAI
Soort evenement: Event

RAI Amsterdam  
Europaplein 24 
1078 GZ Amsterdam 

Aanmelden

*
*
*