Access Manager Plus 

Een exclusieve bevoorrechte sessiemanagementoplossing voor ondernemingen.

 

Om bedrijven productief te laten zijn, is het belangrijk om bevoorrechte toegang tot kritieke systemen mogelijk te maken voor de juiste werknemers, ongeacht hun locatie en het tijdstip van de dag dat ze toegang nodig hebben. Maar het bieden van externe bevoorrechte gebruikers met dergelijke toegang brengt enorme uitdagingen op het gebied van beveiliging en privacy met zich mee, en oudere oplossingen zoals VPN's zijn vaak niet flexibel en redden het simpelweg niet meer.

 

Wat moderne ondernemingen nodig hebben, is een oplossing die directe toegang tot elk onderdeel in de infrastructuur, verspreid over de publieke en private clouds, mogelijk maakt, terwijl gedetailleerde toegangscontroles worden gewaarborgd, alle acties worden gecontroleerd en vastgelegd en real-time controle over elke bevoorrechte sessie.

 

ManageEngine Access Manager Plus is een webgebaseerde geprivilegieerde sessiebeheersoftware voor het reguleren van de toegang tot externe systemen via beveiligde kanalen vanaf een uniforme console. Met uitgebreide controlemogelijkheden biedt het totaal inzicht in alle gebruik van bevoorrechte toegang en kunnen ondernemingen bevoorrechte gebruikerssessies in realtime beheren en de deur sluiten voor misbruik van bevoegdheden.

 

Vergelijk edities

Feature

Downloads

Vul het onderstaande formulier in en u ontvangt direct een download link in uw mailbox.

Bedrijfsnaam
Uw gegevens
Hoe kunnen wij contact met u opnemen?
@
+
Editie en besturingssysteem
Heeft u specifieke vragen?
Aanmelden voor onze nieuwsbrief?

Demos

Wilt u meer weten over dit product? Vul het onderstaande formulier in en een accountmanager zal binnen een dag contact met u opnemen.

Bedrijfsnaam
Uw gegevens
Hoe kunnen wij contact met u opnemen?
@
+
Heeft u specifieke vragen?
Aanmelden voor onze nieuwsbrief?
  • Selecteer een editie

  • Selecteer het soort licentie

  • Selecteer één of meerdere licenties

  • Overzicht, selectie toevoegen aan winkelwagen

Access Manager Plus Standard
* De getoonde prijzen zijn ex. BTW