Security Awareness webinar


Wist u dat 91% van de succesvolle hacks begint met een spear phishing-aanval? 

De mens is zonder twijfel de zwakste schakel in informatiebeveiliging en precies de reden waarom aanvallers zich richten op het beinvloeden (en vervolgens uitbuiten) van menselijk gedrag. Het gebrek aan bewustzijn bij directie, management en medewerkers van een organisatie zorgt voor het herhaaldelijk succes van de meeste cyberaanvallen. Awareness is de eerste en beste verdediging tegen cybercriminelen.

1 oktober om 10:00 2020 organiseren wij dit Security Awareness Webinar. 
Leer in onze webinar hoe u uw directie en collega's kan trainen tegen oplichters en andere dreigingen.

Mis het niet en schijf u nu in. 

Om deze Security awareness breed te dragen kunt u deze link ook doorsturen naar uw zakenrelaties.


Maak van uw collega's een persoonlijke firewall!

De meeste Cyberincidenten worden veroorzaakt door menselijke fouten. Organisaties verliezen veel geld met medewerker gerelateerde incidenten, terwijl traditionele trainingsprogramma's er niet in slagen om de gewenste gedragsveranderingen teweeg te brengen.
 
De programma's van CBABenelux genereren niet alleen kennis en bewustwoording maar belangrijker nog, ze veranderen gewoontes en nieuwe gedragspatronen. En dat is precies het doel van Awareness trainingen.

CBABenelux helpt organisaties omgaan met de menselijke factor van security door het verhogen van het bewustzijn van phising en andere social engineering tactieken. Cybercriminelen maken steeds vaker gebruik van social engineering, een aanvalstechniek waarbij misbruik wordt gemaakt van menselijke eigenschappen om vertrouwelijke gegevens te verkrijgen of iemand te verleiden een bepaalde handeling te verrichten.

Phishing is een vorm van internetfraude waarbij internetcriminelen proberen persoonlijke gegevens of wachtwoorden te stelen. Jij, of iemand anders in je organisatie, heeft op een verkeerde link geklikt, een verkeerde bijlage geopend of misschien verkeerd gereageerd op een e-mail.

Spear phishing is een scam via e-mail of andere elektronische communicatie die specifiek is gericht op een individu, organisatie of bedrijf. Hoewel spear phishing vaak als doel heeft om gegevens te stelen voor kwaadwillende doeleinden, kan het ook zijn dat cybercriminelen malware willen installeren, zoals ransomware.

CBABenelux adviseert om gebruikers regelmatig te testen door middel van test phishing mails gecombineerd met interactieve e-learning modules. Dit is nuttig voor iedereen die online met vertrouwelijke gegevens en/of met externe contactpersonen werkt.

CBABenelux werkt voor Awareness samen met KnowBe4, de grootste aanbieder van online Security Awareness Trainingen ter wereld. Samen met KnowBe4 organiseren wij een webinar, waarin we nader ingaan op het nut en de mogelijkheden van Security Awareness Trainingen.


Wanneer: 1 oktober 2020 10:00
Waar: online 10:00
Soort evenement: webinars

Online

Aanmelden

*
*
*