Endpoint Detection & Response Webinar
Webinar Kaspersky Endpoint Detectie & Reponse

Donderdag 3 december 2020, om 10:00 uur

Tegenwoordig is het opsporen en blokkeren van individuele cyber bedreigingen zodra deze zich voordoen niet meer genoeg. Als we onszelf met succes in een zo vroeg mogelijk stadium willen beschermen tegen complexe bedreigingen, hebben we oorzaakanalyses nodig. Wij vertellen u graag waarom Endpoint detection en response van Kaspersky hierbij de perfecte tool is en hoe die precies werkt.

Endpoint detection en response, ofwel EDR, is ontstaan omdat antivirus-oplossingen en endpoint protection platformen niet voldoende bescherming meer konden bieden. Het implementeren van de volledige endpoint-beveiligingscyclus, van het automatisch blokkeren van bedreigingen tot het afhandelen van complexe incidenten, vereist aanvullende preventieve technologieën met geavanceerde verdedigingsmogelijkheden.
 
Kaspersky Endpoint Detection and Response (EDR) biedt uitgebreid inzicht in alle endpoints op het bedrijfsnetwerk, waardoor de automatisering van routinetaken om geavanceerde bedreigingen te ontdekken, prioriteren, onderzoeken en neutraliseren mogelijk wordt gemaakt.  Het resultaat is een aanzienlijke toename in snelheid en effectiviteit op het gebied van de verwerking van incidenten. Zonder extra kosten. Eén agent voor geavanceerde bescherming 

Eén agent voor preventie, onderzoek, opsporing en reactie, zorgt voor een lagere TCO, vereenvoudigt het afhandelen van incidenten en minimaliseert onderhoudskosten. Bovendien is Kaspersky EDR snel en eenvoudig te implementeren.


  Proactieve dreigingsopsporing 

  Met Kaspersky EDR is er minder tijd nodig voor het verzamelen van bewijs, wordt de telemetrie-analyse op endpoint-niveau verbeterd en worden EDR-processen geautomatiseerd.

  Adaptieve dreigingsrespons  

  Als een onderzoeks- en responstool voor complexe incidenten is Kaspersky EDR ontworpen om volledige privacy van ruwe telemetrie- en cruciale gegevens/bestanden te bieden. De verzameling, analyse en opslag van alle gegevens wordt uitgevoerd op locatie. Het beveiligingsteam houdt hierbij de volledige controle over de gegevens. Dit is vooral belangrijk voor organisaties die er, vanwege wettelijke of andere redenen, zeker van moeten zijn dat alle gegevens binnen het bedrijfsnetwerk blijven. Voor organisaties die meer willen weten over EDR organiseren wij in samenwerking met Kasperksy een webinar op donderdag 3 december om 10:00 uur.

  Wanneer: 3 December 2020
  Waar: online 10:00
  Soort evenement: webinars

  Aanmelden

  *
  *
  *