Good, Perfect, the Best: how an analyst can boost penetration testing resultsTegenwoordig komen pentest uitdagingen niet neer op het ontdekken van enkele hype kwetsbaarheden zoals XSS, CSRF, SQLl en RCE in cybersecurity systemen van klanten. Terwijl pentesters ernaar zoeken en zich inspannen om mogelijke aanvalsvectoren te vinden en aan te tonen, is er nog een projectlid wiens rol onduidelijk blijft voor een klant - de cyberbeveiligingsanalist. Meer weten? Schrijf je in voor dit webinar!

Deze specialisten maken een helikopterview van het doelsysteem om bestaande "gaten" goed te kunnen beoordelen. Zij bieden klanten een uitgebreid beeld van de resultaten van penetratietests in combinatie met een actieplan om de risico's te beperken. Bovendien helpen analisten de noodzaak van een cyberbeveiligingsoplossing te bewijzen aan de c-suite en managementteams, die direct betrokken zijn bij cyberbeveiligingsprocessen en budgettering.

In dit webinar belichten we de rol van analisten bij penetratietests en beveiligingsbeoordelingsprojecten. U leert:

  • Wat de meest volwassen manier is om dergelijke projecten uit te voeren
  • Hoe de visie van een analist op een project nuttig kan zijn voor zowel technische specialisten als vertegenwoordigers van het management
  • Wat de verschillen zijn tussen pentesters en analisten, en waarom het belangrijk is om beiden op uw project te hebben
  • Is het mogelijk om pentesting en beveiligingsbeoordeling te beheren zonder een analist?

Het webinar wordt geleid door Olga Zinenko, Senior Security Services Expert bij Kaspersky. Olga heeft 10 jaar ervaring op het gebied van informatiebeveiligingsanalyses en heeft tientallen audits, pentests en beveiligingsbeoordelingen uitgevoerd. Zij levert regelmatig bijdragen aan publicaties over uiteenlopende onderwerpen op het gebied van cyberbeveiliging.

Wanneer: 07-12-2022
Waar: Online
Soort evenement: webinars

Aanmelden

*
*
*