ME: Cybersecurity Conference NederlandCybercriminelen worden steeds creatiever en bedenken steeds nieuwe aanvallen en de pandemie heeft dit verder in de hand gewerkt.

De Benelux is geen uitzondering. Uit een recente studie blijkt in België het aantal cybercriminelen verdrievoudigd. Vorige week liet de Autoriteit Persoonsgegevens weten dat in Nederland het aantal datalekken door cyberaanvallen is verdubbeld.

Het is hoog tijd dat de overheid en het bedrijfsleven proactief optreden om de veelheid aan cyberaanvallen die voortdurend de kop opsteken, voor te blijven. In Nederland wordt gewerkt aan wetgeving die het delen van informatie over cyberdreigingen een wettelijk kader biedt. 

Als organisatie ben je verantwoordelijk voor het buiten de deur houden van cybercriminelen en het beperken van de schade. Het vergaren van kennis en het uitwisselen van ervaringen kan je daarbij helpen. Onze partner ManageEngine organiseert op 7 en 9 juni een seminar, respectievelijke in Utrecht en Rotterdam. Tijdens deze conferentie behandelen we tenminste de volgende onderwerpen:

  • Hoogwaardige inzichten te verwerven over het huidige beveiligingslandschap in hybride werkomgevingen, nieuwe bedreigingen sinds de pandemie en 'best practices' om je cyberbeveiliging naar een hoger niveau te tillen.
  • Bij te praten met branchegenoten onder het genot van een hapje en een drankje.
  • Bespreek met onze experts al je IT-beveiligingseisen of -twijfels en vind passende oplossingen.

We begroeten je graag persoonlijk op één van deze twee seminars. 
Je kunt deze conferentie kosteloos bijwonen. 

Het aantal plaatsen in beperkt, dus schrijf je snel in.

Wanneer: 07-06-2022 / 09-06-2022
Waar: Utrecht / Rotterdam
Soort evenement: Event