On & Off Boarding Webinar


'Bent u ook zo moe van het inefficiënte on & off boarding proces bij uw organisatie?' 

Binnen elke organisatie is een in- en uit-dienst proces. Deze bestaat uit een aantal verschillende stappen die elke keer weer terugkomen. Nieuwe medewerkers hebben onder andere een werkplek, telefoon, laptop, toegangspas en toegang tot systemen en applicaties nodig. De ervaring leert ons dat dit proces vaak niet optimaal is. Het schakelen met meerdere afdelingen met onder andere facilitair, ICT en HR verloopt vaak niet vlekkeloos en kan beter


CBABenelux helpt u inzicht te krijgen in de in- en uit-dienst proces binnen uw organisatie en helpt u met onze ervaring & tools het proces te optimaliseren. 


Dankzij onze tooling krijgt u niet alleen inzicht in dit proces, maar kunt u ook de status & voortgang inzien. Daardoor u weet welke stappen zijn uitgevoerd en welke nog moeten worden ondernomen en door wie. Dit alles leidt tot meer inzicht in het proces en helpt fouten te verminderen. 


On en off boarding automatiseren?

Met de software van ManageEngine automatiseert uw eenvoudig het hele on en off boarding proces!On & Off Boarding Kan Efficiënter.

✔️ Fouten verminderen 

✔️ Inzicht in de status & voortgang van het proces

✔️ Sneller en makkelijker in en uit dienst procedure

 

Als deelnemer hebben we deze procedures en nog veel meer in templates voor u beschikbaar.


Dit webinar is bedoeld voor ICT, HR en IT security management.


Ontdek de toegevoegde waarde van deze software voor uw organisatie.

Wanneer: 25 Maart 2021
Waar: Online
Soort evenement: webinars

Online

Aanmelden

*
*
*