Kaspersky Multilayered Security

Zorg voor de ultieme bescherming van jullie bedrijfsdata met de ideale combinatie van Kaspersky producten. Kies voor de perfecte samenstelling en ontvang tot wel 55% korting!

Als organisatie krijg je op alle vlakken te maken met uitdagingen en bedreigingen op het gebied van IT. Wij helpen je graag bij het beschermen van jullie data en systemen. Dat is waar we goed in zijn. Daarom hebben we speciaal voor organisaties een selectie gemaakt van de belangrijkste producten en services. Dit pakket is samengesteld op basis van het principe: Good, Better, Best.

Multilayered Security: Jullie business. Veilig.

Waarom Kaspersky Multilayered Security

 
+ Krachtige oplossingen. Eenvoudig in gebruik.
+ Bescherming over alle lagen van jouw organisatie
+ De ultieme samenstelling voor de beste bescherming
+ Speciaal afgestemd en op maat samen te stellen voor iedere organisatie

Kies nu voor Kaspersky Multilayered Security en ontvang tot wel 55% Korting!!

Kaspersky Endpoint Detection & Response
Steeds bedrijfsactiviteiten worden digitaal, ook bij jullie. elke server, Laptop, mobile, zelfs IOT in de fabriek of buiten, dient te worden beschermd. Dit product combineert technologieën op meerdere lagen met flexibel cloudbeheer en gecentraliseerde applicatie-, web- en apparaatfuncties om jullie gevoelige gegevens op elk endpoint te beschermen.
Kaspersky Endpoint Detection & Response
Ongrijpbare dreigingen zijn goedkoop voor hackers om op te zetten, maar kunnen leiden tot grote verliezen. Beperkte zichtbaarheid en gebrek aan middelen spelen de aanvallers in de hand. Kaspersky Endpoint Detection and Response (EDR) Optimum biedt geavanceerde detectie, eenvoudig onderzoek en geautomatiseerde respons in een gebruiksvriendelijk pakket dat jullie bedrijf beschermt tegen de nieuwste dreigingen.
Kaspersky Endpoint Detection & Response
Managed Detection & Reponse biedt 24/7 geautomatiseerde threat reports. Bedrij¬ven hebben vaak moeite om de juiste mensen te vinden om dreigingen effectief op te sporen en aan te pakken. Beveiligingsteams zijn vaak continu bezig met het beheer van de systemen en tools, waardoor er weinig tijd overblijft om dreigingen grondig te onderzoeken en te analyseren. 
Kaspersky Endpoint Detection & Response
E-mail is overal en daarom houden cybercriminelen er zo van. Uitgebreide e-mailbeveiliging voor onbelemmerde zakelijke communicatie. Kaspersky Security for Mail Server beschermt elk aspect van je zakelijke e-mail.
Kaspersky Endpoint Detection & Response
Een online leerplatform dat helpt jullie netwerkbeveiliging te waarborgen en het bedrijf te beschermen. Beheerders geven moeiteloos trainingen met geautomatiseerd trainingsbeheer, en werknemers profiteren van prakti¬sche en boeiende lessen die hun cybervaardigheden vergroten.

Kaspersky Solution overview

Los of als samengesteld pakket verkrijgbaar

Deze oplossingen zijn los verkrijgbaar, maar ook als totaalpakket. Benieuwd wat Kaspersky kan betekenen voor jouw organisatie? We vertellen er graag meer over en kunnen jullie voorzien van een demo. Voor de beste oplossing voor jullie organisatie treden wij graag in gesprek en bieden we een passende speciaal op jouw organisatie afgestemde combinatie van oplossingen.
Kaspersky Endpoint Detection & Response

Kaspersky | Proven. Transparent. Independent. 

Al meer dan 20 Jaar heeft Kaspersky erkende experts in de strijd tegen malware en cybercriminaliteit. In 2018 werden de producten van kaspersky in 88 onafhankelijke tests, maar liefst 73 keer op eerste plaats beoordeeld. Zij beschermen al meer dan 400 miljoen consumenten en meer dan 250 duizend bedrijven. 
 Meer weten over deze producten?

Neem hier contact op met de experts van CBABenelux! 

We helpen u graag verder!
Contact opnemen