ManageEngine Health Check

Health check laten uitvoeren voor jouw producten van ManageEngine? Dat kan! Dankzij 20+ jaar ervaring weten wij precies wat de juiste setup is voor jouw organisatie. Schrijf je nu in en wij sturen een specialist die in enkele dagen alles doorloopt en optimaliseert.

Waarom?

Optimaliseer jouw configuratie en settings
Bespaar tijd door slimme automatisering
Meer inzicht in de functionaliteiten en presentaties
Ontvang een vrijblijvend rapport ter verbetering

Schrijf je nu in voor health check

Welke voordelen biedt de health check?

Meer inzicht

Wij kijken, samen met jou, naar de huidige configuratie en adviseren je over alle mogelijke optimalisaties.
Vaak is er meer mogelijk met de producten die je al hebt.

Adviseren

Naast het optimaliseren van de bestaande configuratie kijken we naar de aanvullende mogelijkheden binnen het ManageEngine portfolio.
We wijzen je op hiaten en integratie mogelijkheden.

Je vragen beantwoord

Je hebt vast vragen over de producten. Zoek je naar de juiste werkwijze of hoe je bepaalde taken kunt automatiseren?
Dit is de kans om al je vragen te stellen aan de expert.
Tijdelijk scherp geprijsd
Samen met onze leverancier, ManageEngine, kunnen we je de health check bijzonder voordelig aanbieden voor een korte periode, namelijk tot en met 31 augustus.
In plaats van € 1400,- per dag is de online health check (incl. rapportage) tijdelijk slechts:
€ 245,-

Advies van de Makers zelf

De health check wordt online of op verzoek tegen een meerprijs op locatie, uitgevoerd door één van onze eigen professionals,   één van ManageEngine én leden van productteams van ManageEngine. Afhankelijk van de gebruikte producten kunnen we direct schakelen met de experts van de diverse productlijnen.
Met deze service krijg je dus eigenlijk toegang tot de makers van de producten waar je elke dag op vertrouwd. Alleen op deze wijze kunnen we je garanderen dat je het best mogelijke advies krijgt.

Alle producten van ManageEngine (en meer...)

De health check kan worden uitgevoerd voor alle producten van ManageEngine. Omdat we rechtstraaks toegang hebben tot de productteams binnen ManageEngine, kunnen we werkelijk alle producten analyseren en erover adviseren.
Het advies blijft echter niet beperkt tot producten van ManageEngine ook integraties.
 We zijn immers ook materie- en branchedeskundig. Leg ons gerust alle vragen voor die te maken hebben met IT-tools, ongeacht of ze door ons wel of niet geleverd zijn.

Fasering van de health check

We vinden dat een health check aantoonbaar toegevoegde waarde moet bieden en daarbij een minimale belasting voor jouw organisatie moet zijn. Daarom hebben we deze dienst van een faseerde aanpak voorzien.
Drie stappen: de health check, analyseren en, indien nodig en gewenst implementatie.
Stap 1:
Health check
Circa 1 dagdeel
IIn deze eerste stap maken we online contact of komen optioneell op locatie, en voeren we de daadwerkelijke health check uit. Hierbij verzamelen we informatie over oa. jouw configuratie(s) en instellingen.
Het is in deze stap waar we ook jouw vragen verzamelen.
Quickwins en antwoorden proberen we je meteen te geven, maar dat is niet altijd mogenlijk.
Stap 2:
Analyse en Rapportage
De informatie uit de health check wordt in deze tweede stap genanalyseerd.
In deze analyse kijken we met de productexperts van ManageEngine naar de bevindingen uit de health check.
Deze tweede stap voeren we geheel remote uit en kan enkele weken in beslag nemen.
Het resultaat is een rapportage. Deze is input voor stap 3.
Stap 3:
Implementatie
Optioneel
De rapportage uit stap 2 zal al je vragen beantwoorden en, wwaar nodig, advies geven over het gebruik van ManageEngine producten.
Aan de hand van de rapportage kun je zelf het beste uit de producten naar boven halen..
Indien gewenst kunnen we je daarbij ondersteunen. In de rapportage zullen we je hierover informeren.

Prijs en inhoud van de check

Deze dienst, de health check, wordt je aangeboden door CBABenelux in samenwerking met haar partner ManageEngine en onze resellers.

De health check bestaat uit één dagdeel consultancy, waarbij twee consultants jouw organisatie bezoeken. Een van deze consultants is een medewerker van ManageEngine, de ander is één van onze collega’s. Hierdoor kunnen we garanderen dat de voertaal Nederlands is.

Tijdens dit bezoek voeren zij de relevante checks uiten krijg je de gelegenheid om vragen aan de consultantste stellen. Indien mogelijk zullen ze directadvies geven en vragen beantwoorden, maar meestal volgt een advies rapport dat de consultants opstellen.

Tijdens dit bezoek voeren zij de relevante checks uit en krijg je de gelegenheid om vragen aan de consultants te stellen. Indien mogelijk zullen ze direct advies geven en vragen beantwoorden, maar meestal volgt een adviesrapport dat de consultants opstellen.

Voorafgaand aan de health check zal onze backoffice een afspraak met je maken en je informerenover de gewenste voorbereidingen om het bezoek zo optimaal mogelijk te laten verlopen.

De prijs voor de health check is normaal €1400. We kunnen deze nu tijdelijk aanbieden voor €245. Hier kunnen reiskosten bijkomen. Kijk voor een actueel overzicht op onze website:
https://www.cbabenelux.nl/services/tarieven

Deze prijs geldt voor de health check en de aansluitende adviesrapportage. Indien onze ondersteuning gevraagd wordt bij de implementatie zal deze op nacalculatie worden uitgevoerd. We zullen je hierover uiteraard vooraf informeren.

Neem je onze producten via een reseller af, dan zullen we deze in dit proces betrekken en informeren.