Ontdek en Probeer: 100 Dagen ManageEngine's Eindejaarsactie!


Het einde van het jaar is in zicht en om dit seizoen nog specialer te maken, introduceren we, in samenwerking met onze partner ManageEngine, een opwindende eindejaarsactie. Vanaf nu tot 25 december 2023 bieden we jouw organisatie de mogelijkheid om één of meer van onze hoogwaardige IT-producten volledig uit te proberen gedurende 100 dagen. We zijn overtuigd van de kwaliteit en meerwaarde van de ManageEngine producten. Daarom geven we je als kers op de taart, de flexibiliteit om kosteloos te annuleren als de producten niet aan je verwachtingen voldoen.
 

100 dagen ManageEngine

  • 100 dagen bedenktijd
  • 100 dagen testen
  • 100 dagen betaaltermijn

Altijd al afgevraagd of je huidige tools en applicaties beter, goedkoper of efficienter kunnen? Nu is je kans!

 

Waarom ManageEngine?

ManageEngine staat bekend om zijn innovatieve en betrouwbare IT-beheeroplossingen. Of je nu op zoek bent naar krachtige netwerkbeheertools, uitgebreide beveiligingsoplossingen, of geavanceerde servicedeskfunctionaliteiten, wij bieden de uitstekende oplossingen voor elke IT-uitdaging. Met meer dan twintig jaar ervaring in de branche hebben we een bewezen staat van dienst opgebouwd in het leveren van effectieve oplossingen voor organisaties van elke omvang.
 

Wat houdt de Eindejaarsactie in?

Gedurende de Eindejaarsactie kun je één of meer IT-producten van ManageEngine uitproberen voor een indrukwekkende periode van 100 dagen. Je sluit dan wel een overeenkomst af, maar die kun je binnen 100 dagen kosteloos gaan dan wel samen een overeenkomstDit geeft je voldoende tijd om de kracht en efficiëntie van onze oplossingen te ervaren en te ontdekken hoe ze kunnen bijdragen aan het verbeteren van jouw IT-omgeving.
 
Daarnaast begrijpen we dat de behoeften van elke organisatie uniek zijn. Daarom bieden we je de mogelijkheid om kosteloos te annuleren als onze producten niet volledig aan je verwachtingen voldoen. We geloven in de kracht van onze oplossingen van ManageEngine en streven ernaar om jou te voorzien van de best mogelijke IT-tools.
 

Hoe kun je meedoen?

Het is eenvoudig om deel te nemen aan onze Eindejaarsactie. Ga naar onze website en selecteer de producten die het beste bij jouw behoeften passen en doe een aanvraag of neem gewoon direct contact met ons op en vermeld dat je graag van de actie gebruik maakt. Als je om welke reden dan ook niet tevreden bent, kun je de aankoop kosteloos annuleren binnen de actieperiode.
 

Belangrijke Data:

Startdatum: Nu beschikbaar!
Einddatum: 25 december 2023
 
*Deze actie geldt alleen voor nieuwe producten en niet voor verlengingen.
 

Mis deze unieke kans niet!

Mis deze unieke kans niet om de kracht van ManageEngine's IT-oplossingen te ontdekken en jouw organisatie naar nieuwe hoogten te tillen. Neem deel aan onze Eindejaarsactie en ervaar zelf waarom duizenden organisaties wereldwijd vertrouwen op ManageEngine voor hun IT-behoeften. Wij kijken ernaar uit om jou te ondersteunen bij het realiseren van een efficiëntere en veiligere IT-omgeving.