20 jaar ManageEngine!


ManageEngine bestaat 20 jaar. Een bijzondere prestatie in het continu veranderende landschap van de IT-wereld. Sterker nog, ze zijn van plan om hun workforce te vergroten met 1000 extra werknemers. Een groei van zo’n 25%. Van 4000 naar 5000. Een move die het geloof in en de kracht van de organistie alleen maar bevestigen.

ManageEngine is een bijzonder betrouwbare partner voor grote organisaties en is van plan dit te blijven en deze banden te versterken. De IT-reus investeert bijzonder veel in R&D en zorgt er op deze manier voor dat klanten altijd een optimale gebruikerservaring genieten. Bovendien werkt ManageEngine actief aan door klanten gewenste ontwikkelingen, waardoor de software altijd relevant en up to date is. 

De belangrijkste ontwikkelingen van ManageEngine

1996 – Start 
2002 – Ontwikkeling ManageEngine
2003 – Lancering van de eerste prodcuten 
2006 – Vertaling naar 21 talen
2007 – Meer focus op Cloud R&D
2008 - CBA Distributeur voor de Benelux
2011 – Integratie AI in producten
2017 – Integratie van ManageEngine suite met Zoho’s cloud-based business apps 
2019 - Eigen EU datacenter in Nederland
2021 - Cloud groeit harder dan ooit
2023 - Nieuwe User Interfaces

 

Naamsbekendheid is enorm gegroeid 

Waar ManageEngine jaren geleden nog relatief onbekend was in Nederland en Europa merken wij dat dit vandaag de dag totaal anders is. Met name in de IT-branche is ME echt een grote naam en steeds meer organisaties kiezen ervoor om gebruik te maken van meer ManageEngine producten. Waaronde (grote) organisaties, scholen en universiteiten,  dienstverleners, multinationals, Miniisterie t/m locale overheden, en meer. 

CBABenelux: officieel distributeur 

CBABenelux (1990) werkt sinds 2008 al meer dan 15 jaar als officieel distributeur / partner van ManageEngine en tot grote tevredenheid. Veel kennis opgebouwd. De samenwerking is bijzonder goed en zijn blij dat wel deel uit mogen maken van deze ontwikkelingen. Daarnaast is het mooi om deel uit te mogen maken van de snelle groei die ManageEngine doormaakt en de ontwikkeling van het profolio. Dat zorgt er namelijk voor dat wij ons als organisatie ook blijven doorontwikkelen en onze klanten nog beter van dienst kunnen zijn. Maar we doen meer. Alle producten en services zijn ijzersterk en complmentair aan elkaar.