Browser Security Plus


Browser Security Plus

 

Helpt organisaties om pieken aan te pakken in browsergebaseerde cyberaanvallen vanwege een verbeterde cloud-acceptatie.

ManageEngine, het realtime IT-beheerbedrijf, heeft vandaag de lancering aangekondigd van Browser Security Plus, een browserbeheeroplossing die organisaties helpt hun bedrijfsgegevens in de cloud te beveiligen en hun netwerken te beschermen tegen internetgebaseerde cyberaanvallen. Browser Security Plus is onmiddellijk beschikbaar en biedt organisaties een laag beheerfunctionaliteit voor browsers en hun invoegtoepassingen om een ​​robuuste bedrijfsbeveiliging te behouden. Hierdoor kunnen bedrijven de netwerkgezondheid verbeteren door eventuele kwetsbaarheden in de browser te voorkomen, te detecteren en te verhelpen.

 

Compliance: IT-teams kunnen regels instellen die door hun organisatie worden vereist en controleren ook of ze voldoen aan de STIG-beveiligingsnormen (Security Technical Implementation Guidelines) en industriële beveiligingsstandaarden die vooraf zijn gedefinieerd door het Center for Internet Security (CIS).

Beleidsimplementatie: browserconfiguraties worden intelligent gegroepeerd in beleidsregels die specifieke vereisten aanpakken, zoals bescherming tegen bedreigingen en voorkoming van gegevenslekken.

Aanvullend beheer: IT-teams kunnen toegang tot browser-add-ons, zoals extensies en invoegtoepassingen, bieden en intrekken op basis van hun betrouwbaarheid en ook bedrijfskritieke uitbreidingen in stilte naar computers vanuit een centrale opslagplaats pushen.

Browserisolatie: vertrouwde websites en bedrijfstoepassingen zijn gescheiden van hun niet-vertrouwde tegenhangers. Niet-vertrouwde sites worden weergegeven in een virtuele browser om ervoor te zorgen dat bedrijfsgegevens veilig blijven.