ManageEngine toonaangevend in UEM markt


Sinds twee jaar zijn hybride werkomgevingen niet meer weg te denken. Door de omstandigheden, waar we liever niet aan willen worden herinnerd, moesten we wel. Organisaties werden uitgedacht om een oplossing te verzinnen om remote werken mogelijk te maken én te combineren met het werken op locatie.

Tegelijkertijd moesten ze op afstand endpoints beheren én de beveiliging van bedrijfsmiddelen te garanderen. Dit leidde tot een toename van de behoefte aan een gebundelde oplossing voor apparaatbeheer en -beveiliging die het beheer van endpoints kon vereenvoudigen en IT kon voorzien van beveiligingsrestricties en -beleid. 

ManageEngine was al een krachtige speler in de wereld van Unified Endpoint Management (UEM), maar ze hebben ongelooflijk effectief gereageerd op de veranderende behoeften (en eisen) vanuit de markt. Een toonaangevende organisatie als het IDC heeft dit onderzocht en bevestigd. 

IDC noemt Zoho (ManageEngine) een leidende organisatie waar het gaat om UEM oplossingen. 

In het jaarlijkse onderzoek zijn dit jaar 18 UEM vendoren aan de pijnbank onderworpen. In de beoordeling erkende IDC de nauwe integratie tussen ManageEngine's UEM-oplossing, Endpoint Central (voorheen Desktop Central), en de brede waaier van IT-oplossingen voor IT-servicemanagement, endpointbeveiliging, -analyse, IT-assetmanagement en Active Directory management als een sterk punt.

Meer informatie?

https://www.manageengine.com/mobile-device-management/idc-identifies-manageengine-as-a-major-player.html