Nieuwsbrief April 2020


         

Gezond & veilig thuiswerken

Zoals u misschien weet heeft CBABenelux al een aantal jaar een partnerschap met IboyaTraining om de gezondheid en vitaliteit op de werkvloer te versterken. Met de huidige COVID-19 situatie wordt dit alleen maar belangrijker. Veel mensen werken vanuit huis, zitten binnen, en eten minder gevarieerd dan normaal.
Uit onderzoek blijkt dat thuis werken ook nog eens mentaal zwaarder is dan op kantoor werken.
Het is simpelweg heel belangrijk om bewust te zijn over uw gezondheid, en die van uw collega’s, vrienden en familie.

Met deze gedachte heeft de IboyaTotalHealthAcademy, in samenwerking met CBABenelux, een gratis video gepubliceerd met tips en wat u kunt doen om de weerstand te versterken! Klik hier

ITHA (IboyaTotalHealthAcademy) is een online platform dat u leert functioneel te bewegen, echt gezond te eten en hoe u voldoende mentale rust krijgt. Deze integrale benadering is nodig, want de ervaring leert ons dat voeding, beweging en mentale rust met elkaar verworven zijn. Het platform bevat ook leuke work-outs die je zelf of samen met je collega's online kunt volgen!

Wil je meer weten over dit online platform? 

 
Klik hier voor informatie & prijzen
Uit onderzoek blijkt dat virussen zich minder snel vermenigvuldigen wanneer we vet verbranden. Afvallen heeft dus een remmende werking!

Vasten, Intermittent Fasting en calorierestrictie zijn wetenschappelijk bewezen programma’s die de stofwisseling switchen van vetaanmaak naar meer vetverbranding. ITHA faciliteert ook deze vet verbrandende programma’s.
 
 
Gratis video: Weerstand verhogen
Veilig thuiswerken

Het is niet alleen belangrijk om gezond te blijven, ook veilig werken is nu belangrijker dan ooit. Wij zien dat criminelen over de hele wereld zwaar inzetten op phishing campagnes, ransomware en andere vervelende praktijken om een slaatje uit de wereldwijde wanorde te slaan. Meer dan 80% van alle cyberincidenten worden veroorzaakt door menselijke fouten. Om dit soort fouten te voorkomen is het essentieel dat werkplekken goed beveiligd zijn, en werknemers bewust zijn van de risico’s. Samen met haar partners richt CBABenelux zich op het beveiligen van de (thuis) werkplek, en bewustzijnstraining via verschillende online platformen. Met de combinatie van de juiste IT tools, een duidelijk beleid en bewustwording, bent u thuis en op het werk beter voorbereid op indringers en incidenten. Wilt u weten hoe zo’n awareness training er uit ziet, of vraagt u zich af of u of uw organisatie wel veilig werkt?
Neem dan contact op via +31 (0)20-6104888, of klik onderaan de pagina op het contactformulier.

 
Voor de thuiswerker
 
Bij al dat thuiswerken komt een hoop software kijken, dat kost tijd én geld. Met die gedachte hebben we hieronder een verzameling gemaakt van tijdelijk gratis te gebruiken tools. Vanzelfsprekend staat CBABenelux klaar om u en uw bedrijf te helpen met het implementeren en gebruiken van deze tools.
 
 
ManageEngine Remote Access Toolkit – Access Manager Plus & Remote Access Plus zijn gratis te gebruiken tot 1 juli 2020. 

     ADSelfService Plus is nu 60 dagen gratis!

     Klik hier voor de download pagina.

Ook organiseert ManageEngine op 9 april een webinar over ADSelfService Plus.,
klik hier om je aan te melden.
Kaspersky Lab stelt haar complete Business suite gratis beschikbaar voor
 zorginstellingen. Het gaat om Kaspersky Endpoint Security for Business, Endpoint Security Cloud Plus, Security for Microsoft 365 en Hybrid Cloud Security. Dit zijn de volledige versies van de producten en de licenties zijn een half jaar geldig. Neem snel contact met ons op voor een aanvraag!
Vul uw contactgegevens hier in