President ManageEngine doet ronde in Nederland


Rajesh Ganesan, President van ManageEngine, is vanuit India naar Nederland afgereisd en maakt een ronde langs Nederlandse klanten geflankeerd door Andre Schelleman, founder van de Nederlandse Distributeur CBA IT Tools.

De aanwezigheid van Rajesh Ganesan in Nederland biedt een ongeëvenaarde kans om rechtstreeks in contact te komen met een wereldleider op het gebied van software-innovatie. Met focus op het verbreden van het contact en begrip tussen ManageEngine en haar klanten, zal Rajesh persoonlijk meetings houden met C-level IT-specialisten van vooraanstaande Nederlandse organisaties. Recentelijk heeft Rajesh al een bezoek gebracht aan het Internationaal Gerechtshof (ICJ) en het Internationaal Strafhof (ICC) in Den Haag.

ManageEngine specialiseert zich in IT-management software (cloud en on-premise) voor grote organisaties en multinationals. Het is een vooraanstaand softwarebedrijf gevestigd in India, met over de hele wereld zo'n 280.000 organisaties als klant. Deze variëren van multinational tot bank en overheidsinstantie. Deze bijzondere reis wordt georganiseerd in nauwe samenwerking met Andre Schelleman, founder van CBA en distributeur in Nederland.

Een van de belangrijkste doelstellingen van Rajesh tijdens deze ontmoetingen is het verdiepen van de ralatie met Nederlandse organisaties, hun filosofie, doelstellingen en uitdagingen op het gebied van IT. Deze persoonlijke gesprekken zullen niet alleen dienen als een waardevolle gelegenheid voor kennisuitwisseling, maar zullen ook bijdragen aan het versterken van de relatie tussen ManageEngine en mogelijk leiden tot nieuwe ontwikkelingen en innovaties.

"Het is mooi om hier in Nederland te zijn en persoonlijk onze gewaardeerde klanten te ontmoeten," aldus Rajesh. "Ik geloof sterk in het belang van directe interactie en het opbouwen van sterke relaties met onze klanten. Door deze gesprekken kunnen we nauwkeuriger reageren op de behoeften van de Nederlandse markt en onze oplossingen verder verbeteren om aan die behoeften te voldoen."

Deze gelegenheid om de president van ManageEngine te ontmoeten en met hem te spreken zal ongetwijfeld van grote waarde zijn voor organisaties die geïnteresseerd zijn in het verkennen van nieuwe mogelijkheden en het aanpakken van uitdagingen op het gebied van software en IT.