Wat zijn jouw wensen voor de ManageEngine conferentie?


Wij gaan onze jaarlijkse ManageEngine gebruikersconferentie organiseren. Het is een dag voor en door gebruikers van de producten van ManageEngine. We willen dat deze conferentie aansluit bij jouw wensen, daarom hebben we vooraf een paar vragen. Hopelijk wil je ons helpen en onderstaande vragen beantwoorden.

We organiseren deze dag voor onze klanten, in samenwerking met ManageEngine. De gebruikersconferentie draait om het gebruik van de producten van ManageEngine. Onderwerpen zijn van product inhoudelijke of technische aard. Verwacht dus geen verkoopverhalen met gelikte Powerpoints.

Tijdens deze gebruikersconferentie ontmoet je andere gebruikers van de producten van ManageEngine. Het is een mooie gelegenheid om ervaringen te delen.

Uiteraard is dit ook de uitgelegen kans om vragen aan de experts te stellen. Onze professionals en die van ManageEngine beantwoorden jouw vragen graag. Zonder vragen is het leven ook maar saai, is het niet?

Een aantal gebruikers hebben toegezegd hun ervaringen met een of meer product(en) van ManageEngine te delen.

Uiteraard is het ook mogelijk om een korte demo te krijgen van producten die je nu nog niet gebruikt.

De conferentie zal in oktober 2022 plaatsvinden en circa 2 uur duren.

Uiteraard alles onder het genot van een hapje en drankje.

Afhankelijk van de behoefte willen we de conferentie op 2 of 3 dagen en locaties organiseren.

Voor de organisatie en planning hebben we een paar vragen aan je. We proberen dan zoveel mogelijk rekening met jouw voorkeuren te houden.