Outkept: De awareness tool voor elk bedrijf

Elke organisatie kan gephished worden                     

Outkept is een organisatie die doorlopende phishing aanvallen simuleert zodat zij meer inzicht krijgen in de risico's om deze vervolgens te beperken.

De ethische hackers van Outkept gooien de hengel uit naar medewerkers binnen jouw organisatie om te ontdekken welke personen gevoelig zijn voor phishing mails. Vervolgens worden alle acties in kaart gebracht om inzicht te krijgen in welke medewerkers op een verkeerde link hebben geklikt. Deze mensen kunnen hierna een training krijgen om een toekomstige phishing mail te herkennen. 

Bekijk hier hoe Outkept jouw organisatie kan helpen

Waarom Outkept?

+ Simuleer phishing-aanvallen op jouw organisatie
+ Ethische phishers proberen medewerkers van uw organisatie te phishen en brengen risico's binnen jouw organisatie in kaart
+ De phishing campagnes worden afgestemd op basis van de doelgroepen binnen jouw organisatie 
+ Doorlopende trainingen in het herkennen van een phishing-aanval
+ Gegarandeerde veiligheid en privacy bescherming
Wist je dat...
Een op de vier werknemers gevoelig is om op een phishing link te klikken?
Het aantal phishing aanvallen met 600% gestegen is tijdens de pandemie?
Meer dan €20 miljard aan jaarlijkse schade wordt opgelopen door phishing?
Meer dan 91% van de succevolle hacks is afkomstig van een phishing link?
Gratis vector phishing account concept illustratie

Waar mensen werken, worden fouten gemaakt

Veel mensen hebben het idee dat cybersecurity software, firewalls of e-mailserver filters genoeg zijn om een organisatie te beschermen tegen hackers. Echter is het ook belangrijk om mensen te trainen om de deur niet op een kier te laten voor mensen met kwade doeleinden. Studies tonen namelijk aan dat de mens op dit gebied de zwakste schakel is binnen een organisatie. Een e-mail filter is bijvoorbeeld een barrière voor phishing mails, maar daarvan komt het een en ander alsnog in de inbox terecht. Een fout van een persoon is in dit geval al genoeg om de deur open te zetten voor een mogelijke hacker, wat niet alleen resulteert in financiële schade, maar ook reputatieschade.

Dit is waar Outkept een oplossing biedt. Door via ethische hackers op te sporen wie gevoelig zijn voor phishing mails, kun je deze personen trainen en bedreigingen verminderen.
In veel gevallen is een phishing mail goed te onderscheiden van een normale mail. Hierom heeft het echt effect om medewerkers adequaat te trainen om de eigenschappen van een phishing mail te herkennen. Bij Outkept staat de menselijke factor centraal in de bescherming tegen phishing. 
Het gaat hierbij om het in stand houden van een terugkerend proces. Eenmalige voorlichting of wat online trainingen hebben slechts een beperkt effect. Om écht goed te worden in het herkennen van phishing mails is constante oefening het beste om de organisatie scherp te houden op gebied van verdachte e-mails.
Wat maakt Outkept uniek?
Campagnes met impact
De Phishing mails van Outkept worden echt gesimuleerd zoals ze in het echt gemaakt zouden worden. Dit komt door de samenwerking met ethische phishers die de nieuwste phishing technieken gebruiken om zo dicht mogelijk bij de praktijk te blijven. Binnen het platform bouwen deze phishers punten op om voor gebruikers in kaart te brengen wat voor phisher is doorgebroken in de organisatie.
Inzicht in kwetsbaarheid
De campagnes van Outkept zijn gericht op het blootleggen van de kwetsbaarheden voor social engineering aanvallen binnen jouw organisatie. Door gegenereerde rapportages verkrijg jij inzicht in de belangrijkste kwetsbaarheden en richtlijnen om deze aan te pakken. 
Veiligheid en privacy op #1
Door phishing-campagnes via het platform van Outkept te laten lopen geef je geen gelegenheid aan daadwerkelijke hackers. Dit staat los van daadwerkelijke pogingen om in het systeem te komen, waardoor dit geen verhoogd risico biedt. Outkept controleert het e-mailverkeer om de veiligheid en privcy van klanten te waarborgen.

Interesse in Outkept?

Onze experts helpen je graag verder!
Contact opnemen