Identity & Access Management Webinar


Webinar Identity & Access Management

CBABenelux organiseert in samenwerking met Thales een webinar. In dit webinar praat Dennis Verhoeven, Pre-Sales Consultant bij Thales, u bij over SafeNet Trusted Access - de Thales Access Management oplossing, met aansluitend een demo. 

Mis het niet en schijf u nu hier in in het inschrijfformulier rechts! Indien ook andere collega's willen deelnemen ontvangen wij graag hiervoor de juiste emailadressen.


Secure Cloud Acces is het NIEUWE Remote werken

In een wereld waar identiteit de nieuwe perimeter is, is het onze missie om trusted access te bieden in een zero trust wereld.

De cloud-acceptatie is de afgelopen jaren erg hoog geweest. De efficientie en flexibiliteit van cloudservices wordt steeds aantrekkelijker voor organisaties, mede omdat thuiswerken de nieuwe norm is geworden.

De noodzaak om lokale infrastructuur zoals VPN's uit te breiden om extra werknemers te ondersteunen, kan kostbaar en operationeel uitdagend zijn. Ook het toestaan van gebruikers om in te loggen op clouddiensten met een wachtwoord stelt organisaties bloot aan datalekken en beveiligingsrisico's.

Authenticatie

Authenticatie is voor het grootste deel gebaseerd op wachtwoorden, en uit onderzoek blijkt dat ondanks de toename van datalekken, het gebruik van wachtwoorden daadwerkelijk toeneemt. 

Dit kan worden toegeschreven aan trends in de cloud-adoptie: het tempo van de cloudacceptatie houdt geen gelijke tred met de implementatie van beveiliging en toegangsbeheer, waardoor organisaties waarschijnlijk standard/simpele wachtwoorden gebruiken bij gebrek aan een beter alternatief, ondanks de risico's. Zo gebruiken service providers dezelfde wachtwoorden voor verschillende klanten.

Het goede nieuws is echter dat IT- en risicoprofessionals op zoek zijn naar nieuwe manieren om de toegang te beveiligen, en deze behoefte heeft innovatie in authentication technology en -methoden gestimuleerd. Deze omvatten: passwordless authenticatie (vingerafdruk, iris scan), het FIDO-protocol, Zero trust-benaderingen en adaptieve authenticatie.

Meer informatie over Thales? 

Klik hier!

Wanneer: 5 november 2020
Waar: online 10:00
Soort evenement: webinars

online


Aanmelden

*
*
*