Health checks met een expert van CBABenelux en/of ManageEngine


Een configuratie die tot voor kort optimaal werkte hoeft vandaag niet meer de meest effectieve te zijn. Producten veranderen en ook jouw organisatie is constant in beweging. Vaak is er meer mogelijk met de producten die je gebruikt.

Haal het maximale uit jouw ManageEngine producten en krijg tips en hints op maat.
 
Onze experts voeren een health check uit. Wij kijken met je mee, beantwoorden je vragen, adviseren en optimaliseren waar nodig. 
 
De health check wordt uitgevoerd door onze eigen experts én van ManageEngine. De health check neemt circa een dagdeel in beslag. De inhoud en het resultaat van de health check is afhankelijk van de producten die jij gebruikt en de vragen die je hebt. 
Tijdens dit bezoek kan jij of anderen ons vragen stellen. Over zowel specifieke ManageEngine producten in het bijzonder en het hele vakgebied in het algemeen.
 
Na het bezoek van een dagdeel stellen we een adviesrapportage op. Hierbij hebben we rechtstreeks toegang tot product-teams van onze leverancier.
Op deze wijze kunnen we jou van het beste advies voorzien.
Mocht je onze producten via een reseller afnemen, dan zal deze service via hen worden geleverd. Als je ons laat weten via welke reseller je inkoopt, dan nemen wij contact met hen op.
 
Normaal rekenen we €1400 voor een health check van een dag. We kunnen deze nu aanbieden voor slechts €245. Deze aanbieding is geldig tot 31 augustus. 
 
Kijk snel op onze website voor meer informatie over deze service.