Meer informatie over de Health check


We krijgen van onze klanten de vraag gesteld wat deze Health Check precies inhoud. Ik wil je daar graag iets meer over vertellen in deze update.

Eigenlijk is het simpel. We analyseren de configuratie van ManageEngine producten bij jouw klant en geven advies op basis van deze analyse. Daarnaast is het uiteraard mogelijk vragen te stellen die we zullen beantwoorden. We analyseren dus de producten van ManageEngine, maar ons advies en de vragen mogen ook breder zijn dan louter ManageEngine.

We voeren de analyse graag op locatie uit, maar kan ook remote worden uitgevoerd. Het uitwerken van het advies volgt op de analyse en zal door ons op kantoor worden uitgewerkt.

De analyse wordt uitgevoerd door één van onze consultants én een expert van ManageEngine. Dus een expert van de software fabrikant die naar de configuratie kijkt en de vragen beantwoord!

Dat is al een bijzonder aanbod, maar het wordt nog mooier. Mocht de kennis van de expert van ManageEngine én onze consultant nog te kort schieten, dan hebben we rechtstreeks contact met de productteams van ManageEngine. Dus de bouwers van de software.

Ik begrijp dat je graag zou willen weten wat de exacte inhoud van de Health Check is, maar dat is nauwelijks te benoemen. Elk product van ManageEngine vraagt ander advies. Daarnaast is ook jouw configuratie altijd uniek. Ook deze Health Check is daarom geheel op maat gesneden voor jou en jouw klant(en).

Interesse? 

Schrijf je dan hier in voor de ManageEngine Healt check