AD360AD360 Overzicht

AD360 is een geïntegreerde oplossing voor Identity en Access Management (IAM) in een Windows Active Directory -omgeving. Deze webbased software verenigt alle benodigde functionaliteiten voor een onderneming.Vanaf het aanmaken van gebruikers evt. dmv self service of ander input t/m risicobeheersing; Dit alles met een eenvoudige, makkelijk te gebruiken user interface.
AD360 is de juiste oplossing voor het overbruggen van de kloof tussen technologie en de snelle complexe zakelijke behoeften.

  • AD360 automatiseert alle routinematige taken rond Identity & Access Management,
  • inrichten/verwijderen van meerdere gebruikersaccounts en andere AD objecten in één actie,
  • veilig beheer van wachtwoorden,
  • meerdere kenmerken van gebruikersaccounts in een keer aanpassen alsmede het beheren van gebruikersmailboxen en hun e-mailverkeer.

Met AD360, kunt u

 

IAM bewerkingen stroomlijnen

Cruciale AD taken zijn meestal repetitief en met het automatiseren daarvan kunt u zich enorme inspanningen besparen. Het automatiseren van taken zoals gebruikersaccount inrichten / -verwijderen door middel van een werkstroom (workflow) kan ervoor zorgen dat cruciale gegevens niet in verkeerde handen vallen.


Secure AD Audit & IT-naleving van de regelgeving

Controle van belangrijke wijzigingen in AD objecten kan helpen bij het bepalen of de wijzigingen in overeenstemming met de IT-regels zijn aangebracht. AD360 verzameld alle vereiste controlegegevens van  o.a. Active Directory, Exchange-servers, andere servers en desnoods workstations en helpt gemakkelijk bij het voldoen aan de IT-naleving van de regelgeving zoals HIPAA, PCI, SOX, ISO 27001 compliancies enz.


Automatisering van AD bewerkingenAutomatiseer Active Directory taken zoals het aanmaken van gebruikers in AD, 
Het inactiveren van gebruikers. op termijn verwijderen. Stel het 'automatiseringsbeleid' zodanig in dat ADmanager de taken en hun follow-up automatisch uitgevoerd zullen worden door het definiëren van gebruikerssjablonen kunnen deze bulkmutaties makkelijk en ongelooflijk snel uitgevoerd.

Beheers de werkstroom (workflow) automatisering

Aanpasbare tools voor beoordeling/goedkeuring om u te helpen de controle te behouden over de automatisering van cruciale taken.


Verzekerd van een veilige self-service

Het beschikbaar stellen van selfservice voor wachtwoord reset en account-ontgrendeling in het Winlogon (CTRL + Alt + DEL) scherm helpt het aantal helpdesk tickets drastisch te verminderen en houdt daarmee de productiviteit van de werknemers op peil.


Monitoring van het Exchange verkeer

Monitor al het Exchange of office365 email activiteiten zoals het gebruik van OWA, e-mailverkeer, de grootte van en rechten op mailboxen en exporteer rapporten naar verschillende formaten, zoals xls, csv, html en pdf.

 

Met AD360 kunt u de manier waarop Active Directory uw uiteenlopende bedrijfsbehoeften ondersteunt drastisch verbeteren. Door het combineren van de AD Management, AD Controle, Wachtwoord & IT Self Service en Exchange Rapportage mogelijkheden van AD360, kunt u uw Active Directory en Exchange office365 omgeving van uw organisatie veiliger en gemakkelijk beheersbaar maken.
Klik op
bovenstaande hyperlinks voor de functionaliteiten van de afzonderlijke subonderdelen.

Voor een veilige Enterprise Password Management zie Password Manager Pro. Voor Shared Service Organisaties ( SSO ) of Manage Service Providers, ( MSP )  voor meerdere verschillende klanten, vraag naar de MSP edities.

Voor vragen klik hier voor een contact verzoek.

Vergelijk edities

Feature

Downloads

Vul het onderstaande formulier in en u ontvangt direct een download link in uw mailbox.

Bedrijfsnaam
Uw gegevens
Hoe kunnen wij contact met u opnemen?
+
@
Editie en besturingssysteem
Heeft u specifieke vragen?

Demos

Wilt u meer weten over dit product? Vul het onderstaande formulier in en een accountmanager zal binnen een dag contact met u opnemen.

Bedrijfsnaam
Uw gegevens
Hoe kunnen wij contact met u opnemen?
+
@
Heeft u specifieke vragen?
  • Selecteer een editie

  • Selecteer het soort licentie

  • Selecteer één of meerdere licenties

  • Overzicht, selectie toevoegen aan winkelwagen

* De getoonde prijzen zijn ex. BTW