Desktop CentralDesktop Central

Software voor het beheer van desktops en mobiele apparaten

Desktop Central is een unified oplossing voor het beheren van eindpoints (UEM) waarmee u servers, laptops, desktops, smartphones en tablets kunt beheren vanuit een centrale locatie. Dankzij deze software, ontwikkeld door ManageEngine, is het nog makkelijker de software op desktops en mobiele apparaten in uw netwerk te beheren.

Desktop Central: Het beheer van desktops en mobiele apparaten zoals telefoons en tablets was nog nooit zo makkelijk!

Meer weten over Endpoint security van ManageEngine? Bekijk hier meer

Waarom Desktop Central?

+ Unified Endpoint Management (UEM)
+ Zeer efficiënt in zowel kosten als tijd
+ Automatiseer tijdrovende werkzaamheden (patches, updates, installaties en meer)
+ 10 jaar ervaring en expertise
+ NL & EN Support

Ondersteunde Operating Systems

Windows

Linux

Android

IOS

MacOS 

tvOS

Chrome

IpadOS

Wat is Desktop Central?

Desktop Central werkt snel, gemakkelijk en is een krachtige tool voor UEM


Automatiseer veelvoorkomende beheerroutines voor eindpoints zoals het installeren van patches, implementeren van software, imaging en implementatie van besturingssystemen, beheer van assets, softwarelicenties, bewaken van software-gebruiksstatistieken, beheer van USB-gebruik, overnemen van remote desktops, enzovoort. Desktop Central ondersteunt het beheer van Windows-, Mac- en Linux-besturingssystemen. Beheer uw mobiele apparaten om gebruik te maken van profielen en beleid, configureer apparaten voor wifi, VPN, e-mailaccounts etc., stel beperkingen in voor onder meer camera- en browsergebruik, en beveilig uw apparatuur door het instellen van wachtwoorden, remote vergrendelen/wissen, enzovoort. Beheer al uw iOS-, Android- en Windows-smartphones en tablets.

Automatiseer uw Desktop Management Routine

Desktop Central automatiseert reguliere desktop management-activiteiten, zoals het installeren van software, patches en service packs voor client-computers, de standaardisering van de desktops door het toepassen van uniforme configuraties zoals achtergronden, snelkoppelingen, printer, enz., stelt de client-computers door de beperking van USB, het toepassen van security policies, enz., en maakt de controle van de netwerksystemen met complete hardware / software-inventarissen, licentie compliance gegevens, het opsporen van verboden gebruik van software in het netwerk van systemen, etc. in eenvoudige termen, het helpt beheerders om te automatiseren, standaardiseren, beveiligen en controleren hun Windows-netwerk.

De kenmerken van Desktop Central

Desktop Central is een complete Windows-server en desktop management software die software-implementatie, Patch Management, Asset Management, Remote Desktop Sharing, Service Pack Deployment, configuraties, Active Directory verslagen,

Meer weten over Desktop Central?

Security add-ons voor Desktop Central

Desktop Central van ManageEngine is eenvoudig uit te breiden met diverse add-ons. Zo zorgen we er samen voor dat u nog meer mogelijkheden heeft en uw systemen nog beter beveiligd zijn. 

*De volgende add-ons zijn ook alles losse producten verkrijgbaar, behalve de BitLocker management add-on.

Vulnerability Management

Het regelmatig scannen van uw systemen op bekende zwakheden, bedreigingen en misconfiguraties om endpoints te beveiligen tegen cyberaanvallen is essentieel. Vulnerability managent biedt u super handige functionaliteiten om ervoor te zorgen dat de endpoints veilig zijn. Deze add-on van Desktop Central bevat de volgende features:
 • Vulnerability Assesment: Identificeer en beoordeel eenvoudig diverse beveiligingsrisico's binnen uw netwerk. 
 • Security Configuration Management: Houdt configuratieveranderingen bij en implementeer vanuit uw centrale console veilige configuraties om veiligheidslekken te elimineren.
 • Zero-day-vulnerability mitigation: Identificeer en verhelp zero-day kwetsbaarheden met vooraf gebouwde geteste scripts.
 • Web server hardening: Voor het opsporen en herstellen van verlopen SSL, ongepaste web root directory toegang en andere web server fouten.
 • High-risk software audit: Analyseer en verwijder software die onveilig, niet geautoriseerd en niet ondersteund wordt door de leverancier.
 • Anit-virus audit: Krijg informatie over systemen waarin antivirus afwezig, inactief en/of niet bijgewerkt is.
 • Port audit: Bewaak de poorten die in gebruik zijn en de processen die daarin lopen. Identificeer onbedoelde poorten die geactiveerd kunnen worden door malware of onbekende toepassingen.
Product informatie

Browser Security

Browsers zijn de meest verwaarloosde endpoints en daarmee ook de meest voorkomende toegangspunten voor malware. Ontzettend belangrijk om deze dus goed te beveiligen. Bewaak en handhaaf beveiligingsmaatregelen op de browsers die in uw organisatie worden gebruikt met de volgende features:
 • Add-on control & Management: Behoudt controle over installatie en gebruik van browserextensies en plug-ins.
 • Webfilter: Controleer en handhaaf de toegang tot het internet door toegang tot specifieke sites te verlenen of te weigeren.
 • Download filter: Beperk het downloaden van bestanden van niet-geautoriseerde websites en zorg voor veilig browsen.
 • Browser routing: Leid legacy web-applicaties automatisch naar legacy browsers wanneer geopend in moderne browsers.
 • Java rules manager: Wijs specifieke Java-versies toe aan web-applicaties op basis van vereisten.
 • Browser customazation: Beheer bladwijzers, stel standaardbrowsers in, configureer beleidsregels om browserbeveiliging te verbeteren. Pas deze eenvoudig aan om ervoor te zorgen dat ze aan uw vereisten voldoen.
 • Browser lockdown: Dwing kioskmodus af met door IT goedgekeurde websites en zakelijke webapplicaties.
 • Browser compliance: Ontdek de compliance status van computers met beveiligingsconfiguraties en bereik 100% compliance.
Product informatie

Application Control

Ongeautoriseerde toepassingen kunnen een risico vormen voor de veiligheid en productiviteit van uw organisatie. Middels een uitgebreide set van de volgende features zorgt u ervoor dat deze op de zwarte, witte of grijze lijst staan:
 • Application whitelisting: Maak eenvoudig whitelists en zorg ervoor dat applicaties die voldoen aan bepaalde regels altijd toegankelijk zijn.
 • Application blacklisting: Stimuleer productiviteit en beperk risico's op cyberaanvallen door niet-zakelijke applicaties en kwaadaardige bestanden te blokkeren.
 • Flexibility regulator: Reguleer de mate van flexibiliteit bij de handhaving van policies voor applicaties.
 • Endpoint privilege management: Voorkom privilege elevation attacks door het toewijzen van applicatie-toegang aan specifieke gebruikers of groepen gebruikers.
Product informatie

Device Control

Zeg vaarwel tegen rondzwervende USB's in uw netwerk. Reguleer en beperk randapparatuur in uw organisatie en houdt de bestandsoverdracht in en uit uw netwerk nauwlettend in de gaten dankzij de volgende features:
 • Device & port control: Controleer alle poorten en aangesloten verwisselbare apparaten, blokkeer ongeautoriseerde toegang tot uw gegevens en bewaak alle apparaat- & bestandsacties effectief.
 • File access control: Voorkom dataverlies met strikte rolgebaseerde toegangscontrole policies - stel alleen-lezen toestemmingen in, blokkeer het kopiëren van data van apparaten en nog veel meer.
 • File transfer control: Beperk onbekende en ongewesnte gegevensoverdrachten/bestandsoverdrachten door de maximale bestandsgrootte en het type bestand in te stellen dat vanaf computers kan worden overgedragen.
 • Trusted device list: Creëer exclusieve toegang voor apparaten door ze toe te voegen aan de lijst met vertrouwde apparaten.
 • Temporary access: Creëer tijdelijk veilige toegang voor apparaten om toegang te tot bepaalde systemen.
 • File shadowing: Beveilig bestanden tegen aanpassingen door kopieën aan te maken en op te slaan in een met wachtwoord beveiligde omgeving.
 • File tracing: Monitor bestandsacties in realtime, leg opvallende details vast (zoals bestandsnamen en -locaties, samen met de betrokken computers, apparaten en gebruikers).
Product informatie

BitLocker management

Schakel gegevensopslag alleen in op apparaten met BitLocker-codering om gevoelige/bedrijfsgegevens te beschermen tegen diefstal.

Om digitale gegevens doeltreffend te beveiligen, moeten ze worden versleuteld, zodat ze alleen toegankelijk zijn voor bevoegde gebruikers. BitLocker is een ingebouwd versleutelingsprogramma dat beschikbaar is op bepaalde Windows-besturingssystemen. Voor individuele gebruikers kan het handmatig worden ingeschakeld. Voor organisaties met een groot aantal medewerkers en devices is de BitLocker-beheersoftware van cruciaal belang bij de bevieliging van systemen.

Met de BitLocker-beheertoevoeging van Desktop Central kunnen IT-beheerders eenvoudig BitLocker-versleutelingsinstellingen configureren en de schijfversleutelingsstatus van alle beheerde systemen in het netwerk effectief bewaken.

Desktop Central voor:

Patch Management

Beveilig uw netwerk eenvoudig door geautomatiseerde patch deployments voor WIndows, Mac, Linux en third party applicaties.

Software Deployment

Deploy software direct naar alle endpoints in het netwerk in slechts een aantal clicks dankzij het gebruik van 4.500+ vooraf ingestelde applicatie templates.

Mobile Device Management

Configureer, manage en beveilig alle mobile apparaten in uw netwerk vanuit 1 centrale omgeving via mobile device management.

Endpoint Security

Versterk de endpoint beveiliging door het regelmatig zoeken naar en verhelpen van kwetsbaarheden, monitoren van browsers en controleren van devices in uw enterprise netwerk

OS Imaging & Deployment

Geautomatiseerde Image en Deploy van OS op Windows computers, samen met de installatie van noodzakelijke drivers en applicaties via OS Deployment.

IT Asset Management

Manage software en hardware assets in uw  netwerk en achterhaal licenties en garantie details met uitzonderlijk gemak.

Remote Control

Troubleshoot remote desktops met multi-user collaboration, file transfer, video recording en meer!

Modern Management

Unify endpoint management met een vergelijkbare aanpak als het managen van zowel mobiele telefoons als Windows 10 devices.

Configuraties

25+ vooraf ingestelde configuraties voor power management, USB device management security beleid en meer.

Interesse in Desktop Central?

Onze experts helpen je graag verder!
Contact opnemen

Vergelijk edities

Feature Desktop Central Professional Desktop Central Enterprise(Distributed) Desktop Central UEM
Automated Patch Management
Service Pack Deployment
Third-Party Patch Management
Server Application Patch Management
Antivirus Definition Updates
Test and Approve Patches
Install / Uninstall Software
Self Service Portal
1300+ Pre-defined Templates
Modern Management for Windows 10 Devices
OS Deployment and Imaging Add on Add on
HIPAA and PCI compliant Remote Control
Remote Control screen recording
Transfer Files in Remote Session
Voice and video call
Hardware and Software Tracking
Prohibited Software
Block Executable
Software Metering
License Management
USB Device Management
Power Management
Custom Scripts
Certificate Distribution
Printer Management
100+ Predefined templates
Managing Desktops Across WAN Limited
Manage Desktops of Roaming Users
Multi-Technician Support
Role Based Administration
Two Factor Authentication
Active Directory Authentication
Containerization Add on Add on
Distribution Server for Bandwidth Optimization
Mobile Device Enrollment Add on Add on
Profile Management Add on Add on
Mobile Application Management Add on Add on
Mobile Security Management Add on Add on
E-mail Management Add on Add on
Content Management Add on Add on

Downloads

Vul het onderstaande formulier in en u ontvangt direct een download link in uw mailbox.

Bedrijfsnaam
Uw gegevens
Hoe kunnen wij contact met u opnemen?
@
+
Editie en besturingssysteem
Heeft u specifieke vragen?
Aanmelden voor onze nieuwsbrief?

Demos

Wilt u meer weten over dit product? Vul het onderstaande formulier in en een accountmanager zal binnen een dag contact met u opnemen.

Bedrijfsnaam
Uw gegevens
Hoe kunnen wij contact met u opnemen?
@
+
Heeft u specifieke vragen?
Aanmelden voor onze nieuwsbrief?
 • Selecteer een editie

 • Selecteer het soort licentie

 • Selecteer één of meerdere licenties

 • Overzicht, selectie toevoegen aan winkelwagen

Desktop Central Professional
Desktop Central Enterprise(Distributed)
Desktop Central Multi-Language
Desktop Central Failover
Desktop Central Addons
Desktop Central UEM
* De getoonde prijzen zijn ex. BTW