Wat is Pach Connect Plus?

ManageEngine Patch Connect Plus is een applicatie die helpt bij het uitrollen van patches voor meer dan 250 3rd party applications zoals Adobe, Java en WinRAR Terwijl u gebruik maakt van uw  Microsoft System Center Configuration Manager server (SCCM). De oplossing door integratie met uw bestaand SCCM patch beheer.

 

Wat kan u doen met Patch Connect Plus? 

Microsoft SCCM is een prima manier om werkstations en hun applicaties te beheren. Maar een limitatie daarbij is dat het geen mogelijkheid biedt om "non Microsoft" applicacties te patchen. Dit levert veel werk op voor de administators omdat zij met verschillende applicaties en de daarbij behorende update systemen moeten werken om alle applicaties op de goede of laatste versie te krijgen. Dit is zeer tijdrovend werk en is een zware belasting op uw ict medewerkers.

Een goede eindgebruikers ervaring.

Patch Connect Plus Geeft zijn gebruikers het comfort van een makkelijke installatie. Ook is de user interface makkelijk te begrijpen met hulpdocumenten voor elke stap om de gebruikers te helpen.

Haal het onderste uit de kan van uw SCCM investering.

Door Patch Connect Plus te gebruiken met uw huidige SCCM framework kan u vanaf deze applicatie nu bijna elke applicatie updaten / patchen. Dit geeft tevens een one stop applicatie zodat u geen andere oplossingen meer nodig heeft om alles te patchen, zelfs de 3rd party software wordt ondersteund. Door gebruike van dezelfde SCCM console, hoeft uw personeel zich niet in te leren in andere consoles of update programa's van derden..

 

 

Vergelijk edities

Kenmerk Patch Connect Plus Professional Patch Connect Plus Standard
Support for 250+ third-party applications
Third-party applications selection
Bypass Microsoft update publisher (SCUP) 
Download of Patches from Vendor Sites
Publish of Patches to WSUS Automatic Manual through SCUP
Publish of Patches to SCCM Automatic Manual through SCUP
Scheduled Publish of Patches
Order Order

Download

Vul het onderstaande formulier in en u ontvangt direct een download link in uw mailbox.

Organisatie

Uw gegevens

Hoe kunnen wij contact met u opnemen?

@

Heeft u specifieke vragen?

Editie en besturingssysteem


Wij helpen u graag!

Wilt u meer weten over dit product? Vul het onderstaande formulier in en een accountmanager zal binnen een dag contact met u opnemen.

Organisatie

Uw gegevens

Hoe kunnen wij contact met u opnemen?

@

Heeft u specifieke vragen?

Houd de CRTL-knop ingedrukt om meerdere licenties toe te voegen